My Lovely Friends..

Thursday, July 31, 2014

Salam Aidilfitri 2014..


salam aidilfitri maaf zahir batin dr mama buat semua ..

mama semakin bz melayan sikecil`dayyan harith`..usia dia dah 1thn 3bln..semenjak dapat kaki ni penat mama mengejarnya, suka benar dia me`round` satu rumah dan dah pandai memanjat tangga !!..hu2..
maaf juga kerana mama sering tak berkesempatan nak `BW` keentry kawan2 semua..rindu sangat2 nak melawat entry kawan2..
bagaimana raya u all?..tahun ni mama@en.papa beraya berdua dikg mama yg 1/2jam je perjalanannya !!. :P kira kg ke ni?..

Tahun ini #dayyanharithmamidedi# beraya dibesut t`ganu..

@Al-Fatihah ..to`ki dayyan harith baru meninggal pada 12hb July 2014 -(14 ramadhan) yang lalu..semuga `sil`Jmr23.com & family tabah menghadapi dugaan dari Allah.. :( 

#darinyakitadatangdankepadanyakitaakankembali#itupasti..

9 comments:

Anonymous said...

I read this article fully concerning the resemblance of newest and previous technologies, it's remarkable article.


Feel free to visit my webpage; clash of clans

ika pyka said...

Salam mama.. Mama ada no HP blog farisfarissa x? Dia sepupu mama kn.. Sya nak Sgt tahu nama ubat than lapar yg Dia makan Dan beli d klinik TBS bandar tasik selatan t. Sya dah LMA mencari nama ubat t x jumps. Tlog ya mama

kakyon said...

selamat hariraya mama..maaf zahir batin.
besar dah rayyan..tentu mama tak sunyi..seronok melayan keletah dia..

LYAfrina said...

salam aidilfitri mama
maaf zahir n batin ;-)

Bunda a.k.a KN said...

Assalam...Salam lebaran dari bunda...dah lama tak singgah sini...

Shaiful Zaidi said...

Assalam mama..apa khabar?

Pondok Usang said...

mama.. miss u.. sibuk mama ngan cucu ye.. ade waktu update yek..

Anonymous said...

I got this web page from my buddy who shared with me concerning this
web site and now this time I am visiting this web page and reading very informative posts here.


Here is my page Brave Frontier Hack

Miss Jim said...

salam mama!,

Huhu dah setahun jim tak hupdate entry...baru ada mood malam ni :)
singgah baca, TQ Mama