My Lovely Friends..

Thursday, July 21, 2011

** JIKA `kucing` BOLIH BERKATA2.. ;)

ASSALAMUALAIKUM.....

KALAULAH  KUCING KITA BOLIH `BERKATA2`.....




`KUCING YG LAPAR & KUAT MAKAN  !!!...SIAP TUDUH2 TUANNYA YG MAKAN MAKANAN DIER !!!...hikkk2x...




KUCING YANG SUKA CARI ALASAN KERANA NAK TIDO DIATAS KATIL EMPUK TUANNYA !!..he2x..



KUCEN YG SAKIT HATI DENGAN TUANNYA SEBAB DIA KELAPARAN BILA  TUANNYA SELALU JE GI OUT -STATION !!!!....ha2x......

24 comments:

ashamami said...

ye mama, jika kucing kita boleh berkata2 mmg best, kita boleh borak2 dgn dia bila kita boring n bila kita ade masalah.

kakyon said...

mama, klau kucing boleh berkata2..dialah jadi teman paling rapat dan tempat bercerita apa saja..

Belalang Hijau said...

nasib baik kucen x leh cakap...kalau la kucen leh cakap,nescaya tiada lagi org yg akan luahkan perasaan hati dia kat kucen...takut nanti kucen tu g citer kat org lain pulak!

wakakak...

deqyalalink in-situ said...

heheh comelnye !! i suke sgt kucing !! kalau kucing deqya boleh berkate2 , kompom dye mintak ikannnnn je tiap2 masa :p

wahida said...

comelnyaaaaaaa semua kucing2 tu...kesian kan kalau kucing yg asyik kena tinggal dek tuan sbb outstation....

mummysyafie said...

kalau kucing boleh berkata², mesti kucing tanya nor "naper ko tak pernah pegang aku erkk:. hahaha..nor mmg tak penah pegang kucing mama..takut sangat ngan kucing.

lagenda said...

klu kucing leh berkata, nescaya..LM la manusia pertama yg berlari x hengat dunia!!

nazirah said...

hehe comel la mama..
heheh kalau kucing pndi
brkata2 adehh ssh gak hehe

stellaizz said...

kalau kucing berkata2...
kita dah x lehh kata apa2 :) hanya mampu senyum sambil belai2 dia....bisik2 kat dia..heheheh comel kucing putih tu : mama

MaMa AiNi said...

** Asha..betul !! he2x..

MaMa AiNi said...

** kakyon..ha2x..bestnya

MaMa AiNi said...

** Belalang..he2x.. betul tu !!!dibuatnya kucen tu busybody..habis satu kg tahu rahsia tuannya...hikk2x..

MaMa AiNi said...

** deqya..ya mesti dia asyik nak mintak makan je kan !!..he2x..

MaMa AiNi said...

** wahida...ke2x...kucing mama pun selalu kena tinggal bila mama keluar kws..dia duduk dlm sangkar je !!..rasa2 mau disumpahnya mama kalau dia pandai bercakap..ha2x..

MaMa AiNi said...

** Nor @ mummysyafie...ha2x...baru mama tahu nor takut dgn kucing..

MaMa AiNi said...

** Lagenda...ha2x..blh semput berlari dibuatnya !!!

MaMa AiNi said...

** cci...ha2x...kalau dia blh berkata2...habis semua rahsia dia citer kat jiran2 kita..

MaMa AiNi said...

** stella..mama blh bayangkan camne keadaan tu...ha2x...yg putih tu bahaya sikit..blh membunuh tuannya !!..

JMR said...

tuan makan makanan kucing? sapa tuh???:-p

MaMa AiNi said...

** JMR..cer teka?..ha2x..

kak ina kl said...

comelnya kucing tu..ingatkan gi kedai kat nilai nak beli barangan hantaran..

MaMa AiNi said...

** Ina kat sini semua ada...tak semestinya beli barang2 hantaran... MACAM2 ADA KAT SINI !!...ha2x..ani dah lama berhenti buatkan hantaran utk friends sejak MBO ni lah....hu2x..

farah adila said...

kalau kucing bole berkata2...ada gak teman farah duk bersembang..(>.<)

MaMa AiNi said...

** farah..he2x..betul kan !!..