My Lovely Friends..

Wednesday, July 27, 2011

KUCING NAKAL?.....

SALAM RABU BUAT SEMUA...

APA KITA NAK BUAT EK?.....
BILA KUCEN YANG KITA PELIHARA  TETIBA JE JADI NAKAL !!....

SUKA ?...  ha2x..

 SUKA MEROSAKKAN TISU GULUNG !!!...hikk2x...


** PAGI NI MAMA KE PPUM LAGI...**

32 comments:

Addina Baharudin said...

tarik pipi dia.. hakhakhakkk

Sharifah Nadzarah said...

assalam mama....best la kalau kucen2 tu nakal..sy suka....
mama ni mesti suka dgn kucen ekk..selalu n3 pasal kucen..kikiki

lagenda said...

hahahaha..cute je aksi kucing mama tu ye. Err amik gulungan tisu tu, balut2kan kat dia!! biar dia rasa!Hahahaha..joke je ma

stellaizz said...

hik hik comel lahhh yg nakal tu......kita buat x tahu ye mama...kang marah pon bkn dia paham pon ekekekekekek

Amyna said...

ngendap ya... nakal betul. hahahah!!

wahida said...

tu namanya manja terlebih tu mama...hehe....

deqyalalink in-situ said...

suke kucing nakal dari kucing yang melepakk x ingat subuh hahaha

En. Is. said...

gambar kucing yg first tu mesti kucing jantan gatal...ha2x....

SCLover said...

mama, balutkan kucen tu dengan tuala bg jd cam mumia tu.... ekekekekke

Nazra Nazurah said...

mama, pegi PPUM ada apa ye?

eddie said...

hu3...ada jugak kusing nakal ek...tarik misai jerr

MaMa AiNi said...

** addina..ha2x..bolih je !!

MaMa AiNi said...

** sharifah ..he2x..memang mama ada pelihara kucing, semua dlm sangkar kat luar rumah !!..

MaMa AiNi said...

** LM...ha2x..bolih kan sekali sekala..ha2x..

MaMa AiNi said...

** stella...ha2x..memang nakal kucing yg first tu kan...

MaMa AiNi said...

** Amyna...ha2x.. suka mengendap kucing ni kan !!

MaMa AiNi said...

** wahida...he2x...terlebih manja jadi terlampau lah pulak !!!

MaMa AiNi said...

** deqya..kucing jenis apa yg suka melepak tak ingat sunuh tu ya?...ha2x..

MaMa AiNi said...

** En.Is..dah check ke?..tau tu kucing jantan !!..

MaMa AiNi said...

** SCLover..jami bolih jugak sekali sekala kan?..he2x..

MaMa AiNi said...

** Nazra...mama dating ngan Prof.Dr PPUM tu..hikk2x..dptkan rawatan..

MaMa AiNi said...

** Eddie.. kalau tarik misai dia mau digigitnya tangan mama kot?...he2x..

kakyon said...

yang nakal2 tu yg comel..kalu yg diam domok tu membosankan..hehe

Zairie Husin said...

suka kalau anak kucing yang nakal.. rasa nak penyek2 je. cumel sgt.. hehe

MaMa AiNi said...

** kakyon..he2x..betul tu !!..

MaMa AiNi said...

** zairie..yg nakal memang comil ..he2x..

honeybeesyue said...

haha. klu kucing syu, syu da pang da. hehe. ;p tp, serta merta akan dihalang oleh tuan prsedin & master chef ku. kekeke... ;p

farah adila said...

memang nakal...hikhikhik...(>.<)

MaMa AiNi said...

** honeybee..he2x...sian si kucing tu kau honey pang dia !!..

MaMa AiNi said...

** farah..ya memang nakal..terutamanya yg first tu...ha2x...nakal & gatal kan?..

ILA HonEyBuNNy said...

kucing neh..

memang nakaii la..nak kena betul neh....heheh

MaMa AiNi said...

**ILA Honey..ha2x...dia memang nakal !!..