My Lovely Friends..

Thursday, May 2, 2013

Tentang dia..`dayyan harith`

salam semua..
ke`bz`an mama semakin terlampau skrg ni.. ;)
inilah `dayyan harith`.. mama sedang membiasakan diri sebagai `mama wan`..hu2.. 
dayyan takmo nakal2 ek..mama wan nak update blog tau..ahaha..

23 april 2013..1.05am..pusrawi kota damansara.. (3.1 kg)

selepas 10 hari 3.7 kg..

dedi & dayyan..anak beranak layan `zzzzzz`.. :) 


anak beranak berbual..`dedi dayyan nak jadik blogger macam dedi, bolih tak`?.. ahaha..

pic.yang bawah ni `moyang2` dayyan..muda2 dah jadi moyang kan.. hu2..

ini `acik nyang` dayyan yg vogue !!..excited tak dapat cicit pertama?..

ini pula `wan nyang` dayyan yang vogue..excited jugak dapat cicit pertama !!..

@@~~ seperti selalu pic. `mama wan` dayyan takde..hu2..

27 comments:

Nasuha said...

Hehe...dayyan nak jadi blogger ya...

Acik Erna said...

assalam MA..tahniah..comel dayyan

ainnoraini said...

tahniah...
comeyyy dayyan...

dhiera said...

dayyan ke nama ye. omel ye.. nak pggl ayyan la~

dhiera said...

dayyan ke nama ye. omel ye.. nak pggl ayyan la~

Papa Mifz said...

sedap nama cucu mama...:)

MulutPayau said...

Comelnya dayyan.....

BUNDA a.k.a KN said...

Alhamdulillah semuanya dah selamat, tahniah..cute bb dayyan..bangga semua dapat anak, cucu n cicit spt dayyan...bunda juga ntah bila nak merasa...huhuhu.

Putri said...

tahnniah mama

Shaiful Zaidi said...

salam mama.. tahniah dpt cucu.

si tomato oren said...

tahniahhh...comel baby..

el said...

caner nak sebut dayyan tu mama..congrat tok mama hehehe nama sedap sgt

hainom OKje said...

Tahniah....dapat baby!

Elie Lily said...

besar nanti anak ikot mama dia. Jadi blogger! :D

teratai said...

Tahniah dah dpt cucu ya mama :) seronoknya....

BINAMINDA said...

SAFFRON STIGMA, 1 GRAM = RM 36 SAHAJA(termasuk pos)
*15 terawal akan diberi 1 uncang teh saffron secara percuma!

Khasiat: saffron boleh membantu proses penghadaman dan menghilangkan bau mulut., menguatkan ingatan, agen anti barah,kencing manis, merawat amenia (kekurangan zat besi), mengawal tekanan darah dan kolesterol, mengurangkan risiko serangan penyakit jantung, melancarkan pengaliran darah (haid), merawat penyakit saraf, gout,keletihan, sembelit, Mengurangkan kesakitan pada kanak-kanak ketika tumbuh gigi, bisa-bisa sendi, merawat penyakit saluran kencing (renal colic), kesuburan (fertility), menambah selera makan untuk kanak-kanak (increase appetite) dan ia turut digunakan sebagai perangsang tenaga batin dan penenang (sedative),Menyembuhkan sakit perut, pening, sakit gigi, sakit mata dan pelbagai penyakit lain..

Boleh digunakan dalam masakan:Dibubuh dalam masakan seperti nasi beriani saffron, nasi ayam saffron, nasi minyak saffron, nasi arab mandi,ayam/kambing kuzi,ayam/daging kari.
-Dibubuh dalam susu dan teh panas

Cara-cara menggunakan;

6 stigma (filament) za'faran untuk 500ml air. Boleh dicampurkan dengan apa juga jenis minuman. Sekurang-kurangnya 2 kali sehari (pagi dan malam). Sesuai diamalkan oleh semua peringkat umur dan selamat diambil oleh ibu-ibu mengandung


untuk tempahan:www.zouksaffron.lot.my atau sms ke 014-6245 445 atau inbox ke zouksaffron@gmail.com

kakyon said...

tahniah mama dapat cucu pertama.mama jaga dayyan ke nanti..

Anak Timur said...

ayah dan ibu penyayang tu..

Collagen Powder | ESP – Soy Protein Isolate Powder | GLA Complex | Omega Guard | Vita-E Complex | B-Complex | Vita-Lea | Alfalfa Complex | OsteMatrix | VIVIX | Vita-Lea for Children | Chewable Vita-C 100mg | Zinc Complex | Lecithin | Nutriferon | Meal Shakes | Herb-Lax | Cinch Shake Mix | DTX Complex | Sustained Released Vita-C 500mg | Performance Maximum (Pure Hydration Drink) | Garlic Complex | Advanced Joint Health Tablet | Peppermint Ginger Plus | Cinch Energy Tea Mix | Caratomax | Herbal Blend Multi-Purpose Cream |

Wak Gelas™ said...

chomeyyynyeer..,tahniahh makk yee

LYAfrina said...

SALAM MAMA..
tahniah.. dah bgelar seorg nenek...alhamdulillah...

harap, suatu hari nanti lya pon blh utk melalui pgalaman ni.. apa2 pon lya doakan mama baik2 saje ye.. & sentiasa dibawah lindunganNya

SyuE said...

mama!! mama jd nenek!! rindu mama!! hehe.

*SiRibenMerah said...

Alhamdulilah..
mama da dpt dayyan..
moga dayyan sehat sokmo..
dayyan cepat besar jd hensem boy tau..
nnt aunty iyra nk ngorat..
ehehehehe~

Belalang hijau Perisik said...

Hai mama! lama x jalan2 sini...
ni pun curi2 masa sket utk jalan2
ke blog kawan2...

sekali lagi nak ucapkan tahniah kepada mama sekeluarga di atas kehadiran baby yg cute dan comel ini ;)

Moga2 makin berseri-seri rumah tangga Cik N dan JMR

Juliet_iRa~" said...

hihihi dah sibuk ngan dayyan rupanya :)

tahniah mama wan!heee nak pic mama wan dgn dayyan pula pasni tau!

:)

ieja amieja said...

assalam mama..
wah excited mama jg dpt cucu ye ..tahniah dr ieja..semoga dia cepat membesar dng chat nnt..

Elie Lily said...

Comel sangatlah mama! :)

.: iEyLa :. said...

mama wan comey laaa...hihihi
klu 25 april dah same bufday ngn aunty ieyla tau.hiks