My Lovely Friends..

Saturday, August 31, 2013

syawal kami..

salam syawal ke24 semua..

                           dayyan sgt suka posing & buli dedi dia..  ;)

disini mama ingin memohon ampun & maaf jika mama ada melakukan kesilapan sepanjang persahabatan maya kita.. :(
buat yang tercari2 dimana mama sebenarnya mama masih ada !!..banyak sangat `kisah` yang terjadi dalam kehidupan mama..biasalah terkejar2 ke PPUM.. :( bertambah lagi penyakit mama..
dan malang sekali blog `lemau lembam` mama diserang malware pula..ehem mama yang buta IT ni tak dapat membuka blog mama sendiri !!..hu2..thanks buat `azi` yang setia jadi PA mama..dan yang paling malang sekali `line tenet` mama sering terganggu sejak PRU13 aritu..marah juga bayaran up2date..tapi line tenet dlm 1 hari kadang2 1@2 jam je ade !!..bayaran penuh tapi line tenet takde !!..bila en.papa mengamuk kat diaorg percaya tak password utk tenet mama tlh ditukar olh seseorg bukan kami yg menukarnya..pastu tak inform kami..dulu kata line ni 24 hours blh guna..hu2..

oh lari dari tajuk pulak mama ni..syawal kami tahun ni mami & dedi serta dayyan harith beraya bersama kami dahulu..kemudian mereka beraya dibesut pada raya ke3..makanan untuk raya kami order dari catering je kecuali rendang ayam yang mama masak sendiri..`puan mami` tu nak juga mama dia yang masak..kuih raya pula mama tunjuk dari kakak jiran belakang rumah mama..hu2..senangkan?..
syawal ini tetap terasa sayu & kehilangan.. ;)
apapun syukur alhamdulillah mama masih diberi kesempatan & dipanjangkan umur olih Allah untuk menikmati kehidupan ini..


                            ehem dayyan semakin suka `makan satey jari`..ahaha..

tahun ini pertama kali beraya dengan `dayyan harith`..xcited sangat tenguk dayyan pakai baju melayu..
sekarang dayyan dah 4 bulan..semakin pandai posing..suka sgt bila dedi dia snap pic.dia..

                    dayyan semakin pandai berposing dan sering control mancho.. ;)


@@ salam sayang & salam aidilfitri dari mama buat semua..maaf terlambat untuk mengucapkannya..mama semakin mem`bzzzz` sekarang ni..hu2..

22 comments:

ezaiza Iza said...

dofollow blog ni..
cutenya baby... citer bab tenet ni, akak pun geram sbb pasang unifi tp x der line! apa jadik...

Acik Erna said...

Assalam MA..lama tak jumpa disini kan.comelnya cucu

Shaiful Zaidi said...

Salam Syawal mama... moga mama sentiasa sihat di samping cucu dan keluarga tersayang..

BUNDA a.k.a KN said...

assalam MA... lama tak kesini...cute baby dayyan..

Ain Noraini said...

mama aini sihat...
selamat hari raya...

za said...

salam mama.. cutenya baby dayyan.pandai dayyan posing

JMR said...

dayyan = abang long kawasan kg idaman...kaki nak up je..hahah

Mak lagenda said...

Salam mama..lama sue x dtg sini jenguk mama menjak blog lama tu kena hack.

Menjak ada dayyan ni, mesti hidup mama lbh seronok dan happy kan.

Dayyan bwk kegembiraan utk semua org.

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

nazirah said...

mama.. lame tak hapdate.. tapi cci lagi lame hee.. rindu mama...maaf zahir batin mama... comel dayyan..geram tengok die..

Kak Yon said...

salam mama..
lama x singgah sini.akk pun lately ni bz.harap mama sihat dan terus sihat. tentu Dayyan seronok dapat bermanja dgn atok n neneknya..

teratai said...

Assalamualaikum mama,
Tertunggu2 n3 baru dari mama, biar pun lambat...still gembira membacanya. Pasti seronok melihat keletah cucu :)

el said...

muka dayyan sejibik cam muka mama hehe
sate tangan hahahah kelakar lah

.: iEyLa :. said...

alolo...comeynye...
lame xjenguk mama..sihat ma?

Effy Fazira said...

cute
jom follow my blog

Pondok Usang said...

bolatnyaaa... sure skang bertambah bolat..

Khai♥Rin : anies said...

Gegetttttt dayyan!

BUNDA a.k.a KN said...

salam ziarah...

Miss Jim said...

mama, jim pun mmg busy tahap dewa lately..tak sabarnya nak habis study dan convo lagi..

Mama sihat?

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Kasih Salina said...

assalamualaikum mama..apa khabar..maaf dah lama juga saya tak ke sini..dah besar rupanya cucu mama..semakin sibuk la neneknya yer..

.: iEyLa :. said...

mama take care tau... :)
jaga kesihatan and happy slalu ngn baby cute tu..