My Lovely Friends..

Sunday, January 26, 2014

`hitam putih kehidupan - 2014`..

assalam .rasanya belum terlambat untuk mama mengucapkan `selamat tahun baru 2014`..
dan blog yg memang sendu ini kadang2 diupdate kadang2 tidak !!..
rindu nak BW ke`entry` kengkawan tapi keadaan tak mengizinkan..
setiap hari mama terpaksa menelan coklat2 dari `ppum` dan terkini terpaksa menelan `voren` untuk menghilangkan kesakitan ditulang belakang..sebenarnya dah sebulan mama terpaksa tidur dalam keadaan duduk..hu2..


#masihtersenyumbiarpunpahit#

bila baring mama tak bolih bangun dgn sendiri..aritu `prof.dr` mengesyorkan mama utk melakukan `chemo`lagi sebanyak 6@8x lagi..tapi mama menolaknya..masih trauma waktu didripkan dgn `rituximab`ubat anti cancer yg kurang risiko dulu!!.azabnya.. :( 



@@~~ takmo boring2 tau baca entry #@$%# mama ni ek.. hu2..

16 comments:

Mak Lagenda said...

Mama..i mish u!! Smoga mama tabah dan Allah menghadiahkan 1000 kekuatan buat mama harungi kesulitan ni ya.

Love u mama..!

el said...

rindu ngan blog mama..is ok mama..rehatlah byk2..semoga mama kuat menghdpi penyakit mama tu weols kt sini berdoa supaya mama cepat2 sembuh ok

hayatunfadzila said...

Assalamualaikum...mama rindu nak dengar celoteh mama...semoga mama tabah mengharungi kehidupan n senyum2 selalu...=)

MulutPayau said...

Semoga Mama tabah dan sabar hadapi segalanya...

Kak Yon said...

salam mama..
blog akk pun sendu juga.tak kecukupan masa nak mengupdet.
terubat rindu baca celoteh mama.harap mama sabar dan redha serta tabah dan happy selalu ye..

Kasih Salina said...

salam..dah lama saya tak jenguk blog mama..saya tumpang simpati dengan mama..semoga tabah menghadapi ujian Allah swt..

teratai said...

Salam teramat rindu buat mama,

Semoga mama tabah dengan dugaan Allah ni. Terharu dengan ketabahan mama..

TiranaAduka said...

Salam


Salam Rindu dari TiranaAduka
Lama Tidak Singgah Sini
Maaf Dari TiranaAduka
Lama x Dtg Bukan Menyepi

Tahun Baru Post Baru
Blog Mama Indah Sekali
Jalan Pagi Di Pagi Minggu
Lapang Nanti Call Lagi

Suraya said...

mama, lama tak singgah kat blog mama...rindu rasa. suraya pun dah jarang update blog. tak sehari-hari pon. ada masa adalah. camane kesihatan mama sekarang?

Pondok Usang said...

mama..mama..mama...

Shaiful Zaidi said...

Assalamualaikum Mama...
Maaf lama tak singgah di sini.
Moga ceria-ceria selalu.

LYAfrina said...

as-salam mama.
lamanya x singgah sini...

moga keadaan mama baik2 saje ye.. jaga diri baik2.. semoga mama terus bersabar n tabah dgn ujianNya

Shaiful Zaidi said...

Assalamualaikum!
Apa khabar mama?

BUNDA said...

Assalam..dah lama tak singgah sini...apa kabar?

BUNDA said...

Semoga kuat semangat menempuh ujian Allah ini....
Setiap dari kita ada saja ujian dariNya...cuma mungkin berbeza2..
Yang pasti setiap ujian Nya ada hikmah yang tersembunyi...InsyaAllah.

Salam ziarah dari bunda...

n O e s u h a i m i said...

Salam Mama...dah lama tak singgah sini...semoga mama tabah menghadapi ujian Allah ini...