My Lovely Friends..

Wednesday, April 23, 2014

`Happy 1st Birthday`..dayyan harith..

assalam semua..
keadaan kesihatan yg tak menentu membuatkan sawang semakin menebal dientry lembam mama ini !!.hu2.. 



`HAPPY 1ST BIRTHDAY`DAYYAN HARITH..(23rd April 2014)
*****************************************************************





hari ini birthday `dayyan harith` yg ke`1thn`..semuga`DH`sentiasa diberikan kesihatan yg baik dan dilindungi olh Allah selalu juga menjadi anak yang soleh dan membahagiakan semua..amin..

syukur alhamdulillah mama masih diberikan kesempatan olh Allah untuk melihat dayyan harith membesar.. :( 

hari ni juga dayyan harith berada di `Pusat Perubatan University Malaya - (PPUM)`..seperti selalu kerana menemani `mama wan` dia !!.. 
ehem nampaknya dayyan harith semakin pandai `control mancho` didepan doc & nurse yg comeyy2 yg sering mengerumuninya ..ahaha..no nottie..nottie baby DH !!.. ;)

8 comments:

.: iEyLa :. said...

happy birthday dayyan..
moga membesar menjadi anak yg soleh dan membahagiakan sume org...

pssstt: same ngn bufday anak buah sy..and 2 more days tuk my day plak ma..hihi

el said...

geram betul tgk dayyan ni
genglah kita kan dayyan aunty el pun april birthday gak..xmo wish ke haha

Acik Erna said...

happy birthday Dayyan yang comel

Khai♥Rin : anies said...

Happy birthday dayyan

Cpt je da bsr. Rs mcm br je smlm tgk dayyan masih baby lg

hayatunfadzila said...

happy birthday Dayyan yg kiut miut..=)

Melati Qistyna's Mummy said...

Assalam Ma... Lm x jenguk mama... Harap mama sihat n kuat menghadapi dugaan.... HB buat dayyan...mg membesar bagai Johan Dan jadi anak yg soleh....

Ma, muka dak dayyan mi sebijik muka apaknya... :D

Shaiful Zaidi said...

Assalamualaikum mama...Alhamdulillah dah besar Dayyan.

kakyon said...

Salam mama. Besar dah Dayyan..sekejap dah setahun umurnya..