My Lovely Friends..

Saturday, April 16, 2011

** `appreciate u`...Normarina Anne !! **

lupakan kisah2 lepas dan semalam ok..
mari kita teruskan kehidupan ini seperti biasa..sabtu hari ni kan!!..
mama selalu masuk baca entry yang jadi blog list blog `miss pinky nunu dan jmr`..
antaranya entry seseorang.. mama baru je nak berblogging..jadi hanya membaca entry dia secara rahsia (silent reader)..semalam mama tekadkan hati jadi follower dia..kerana tertarik ngan entrynya yang bertajuk `i follow u`...mama terkejut bila dia sudi follow mama balik..tq ek !!!..terharu mama..dia start blogger january 2008..dah lama kan !!! mama pula january 2011 je..hu2..




untuk..`NORMARINA.. http://mummysyafie.blogspot.com/


(suka entry dia yang colourfull dan pic.family & ank2nya yang ensem)..







4 comments:

J.M.R said...

mummyshafie!hari-hari bc blog dia..tp taknah jumpa lg..

MaMa AiNi said...

baca entry jmr n terus lompat ke entry dia..hikk...hikkk

mummysyafie said...

alamak mama..terharu nya saya mama siap buat kan entry. saya buat blog ni dah lama mama..untuk sendiri2 je..niat nak cari kawan, adik2 dan kakak2 yang sudi kenal ngan saya.

walaupun dah wujud since 2008, tapi saya bukan blogger glamer mama..saya ni blogger suam2 kuku je. merepek di blog sendiri. dari dunia blog saya kenal beberapa blogger yang boleh saya jadikan tempat bermanja..tempat mengadu.

tima kasih sebab sudi jenguk blog saya..insyallah..perkenalan kiter berkekalan sampai bila2.

jamar pun saya tak pernah jumpa lagi..takat usik2 dier kat blog je. :)

MaMa AiNi said...

mama juga harap persahabatan ini akan berpanjangan..selamanya!!..terima kasih...