My Lovely Friends..

Thursday, April 14, 2011

NAK TUNJUK JUGAK !!!... :(

u all asyik duk tunjuk kat entry u all, makanan yang u all masak, yg asyik membuat mama terliur !!..ni yang buat mama jeles sakan ni !!.. ;)
adalah dlm 1/2 bulan jugak dah dapur mama tak berasap !! hu2..maklum je bila penyakit ni menyerang semula, semua keje tak jadi (`zzzz` je, selepas menelan coklat2 PPUM)... macam tula keadaan mama sekarang ni !!!..penyakit ni buat mama tak bolih berdiri lama2 kat dapur..arini mama teringin nak memasak..mama beritahu en.papa beli bahan yang simple2 je..mama kuatkan semangat untuk memasak!!!..
u all jangan ketawa ek..ni je makanan simple yang mama masak semalam..pas tu semua kaki sakit2.. ;)


inilah lala yang mama idamkan...seb baik jumpa kat pasar..simple je, masakan orang sakit ni kan !!!...hu2..

@~~ (13 april 2011)..mama ke ummc petaling jaya, apa lagi menyerahkan diri untuk diambil darah ku !!...kerana next week ada appointment dengan `Prof dr. c k liam` n `Prof dr.sargunan`..hu2.. kena berpuasa sebelum ambil darah n selepas tu baru la mama bolih breakfast..lapar sangat2 !!..  ahaha.. apa lagi Berkat`s restoren kat p. jaya tu yang kami serbu..


tadaa..mee + bihun goring mamak..favourite en.papa.. ;)
ehem mamak ni tak ikhlas tau..tak kasi orang makan lah tu!!..ade ke pisang yang masih hijau dia displaykan atas meja kami...`UNTUK DI LIHAT BUKAN UNTUK DIMAKAN` !!!..ahaha..
jangan marah ye abang mamak !!...i kan salah seorang pelanggan tetap u..next week i ada appointment dengan doktor lagi ek..
ni je kedai yang sedap makanan nya !!..
@~~ cafe kat ummc..bau  ubat2an buat mama kurang selera utk makan..ahaha..!!!

2 comments:

papii said...

sesapa yg teringin nak mkn me goring mamak, kat sini dah x sedap dah, cari warong mamak yg bawah pokokm je.. lagi sedap n mure..kan2.

MaMa AiNi said...

papii warong tu kat bandung ke papii?...