My Lovely Friends..

Wednesday, April 13, 2011

**`POHON HIDUP`..halaqah sentuhan qalbu

BARU LEBIH KURANG 2 JAM YANG LEPAS...MAMA DAN SEMESTINYA `ROOMMATE` MAMA MELAYAN ...`HALAQAH SENTUHAN QALBU DI TV9`...INI ADALAH ANTARA RANCANGAN YANG MENJADI FAVOURITE MAMA DARI DULU LAGI..N MALAM TADI TAJUKNYA `POHON HIDUP`..BUKAN SAJA MEMBUAT MAMA TER`SOB...SOB`..TETAPI TAN SRI DR HARUSSAINI ZAKARIA (MUFTI NEGERI PERAK) JUGA TELAH TER`SOB..SOB`...SEDEYYY BETUL DAN MENGINSAFKAN !!..
CERAMAH  DISAMPAIKAN OLIH `AMINUL RACHMAN PULUNGAN`...DARI ESQ LEADERSHIP CENTER !! NAMPAKNYA TEAM ESQ ADALAH PILIHAN UTAMA PENERBIT RANCANGAN TV9 INI !!..
SYABAS BUAT PENYAMPAINYA...SIAPA LAGI KALAU BUKAN `AHMAD NOOR SULAIMAN`..DIA ADALAH SALAH SEORANG PENGACARA SENIOR DI MEDIA PRIMA!!!..
TETAMU UNDANGAN MALAM TADI ADALAH TAN SRI DR HARUSSAINI ZAKARIA DAN AMINUL RACHMAN PULUNGAN DARI ESQ !!!..
ADOH KATA2NYA BISA MEMBUAT AIRMATA JATUH BERGUGURAN SEPERTI SALJI DI`STUDIO TV9` TERSEBUT !!..RASA INSAF DENGAN KELALAIAN DIRI..hu2..RUPA2NYA MAMA MASIH RAPUH??..TERKEDU MENDENGAR TAN SRI DR HARUSSAINI BERKATA @~`KITA DATANG KEDUNIA, ADA TUGAS !!..DAN SEMESTINYA AKAN PULANG KEPADA YANG MENCIPTANYA..JUGA KATANYA.. @~BANYAK KAN BEKALAN KERANA PERJALANAN SANGAT JAUH.. MENDALAM SEKALI MAKNA YANG TERSIRAT DISEBALIK UCAPANNYA...`YA ALLAH AMPUNI LAH DOSA2 HAMBA MU YANG KERDIL INI `....AMIN.

PENGACARA....AHMAD NOOR SULAIMAN

N...AMINUL RACHMAN PULUNGAN DARI ESQ LEADERSHIP CENTER....

No comments: