My Lovely Friends..

Wednesday, May 25, 2011

** terjah rumah ke2...

assalamualaikum semua...
petang2 ni baru mama dpt menulis entry..hari ni mama & en.hb lunch kat luar selepas balik dari `rumah ke2`..
inilah `rumah ke2`mama !!!..setiap bulan mama akan kesini..pagi ini 6.30am mama dah keluar rumah..highway kesas n federal highway waktu ini biasanya dah `jamm` !!..sampai kat sini hampir 8.00am...n susah nak park kereta kat PPUM ni !!..semua parking lot selalu penuh.. :(





@@ ~~~terpandang pulak secret recipe (yg sedang dilanda kontroversi) berkenaan isu halal@haram yang terletak di lobby menara utama `ppum` !! ...dan ternampak carrot cheese kek kegemaran mama !!...hu2..

20 comments:

lagenda said...

SC?? Alaa..terjah ajelah carrot cake tu mama..

P/s: nnt kalo kita leh jumpa, kita pi mkn kat situ yek

MaMa AiNi said...

k...insyaallah suatu masa nanti kita jumpa ek...he 2x...

alynn said...

tengah hari tadi saya pon ada kat sini... tengok kawan & new born baby....

♥Putri ilyanie♥ said...

Salam mama.. kerja kat PPUM ke?? Cik Putri ada mak angkat sorang kat sana.. Dia kerja situ.. Mama.. Putri tag mama untuk join contest.. harap mama join yer.. k..

MaMa AiNi said...

*** alynn *** keluar dari sana 10.30am..he2x..awak bila nak dpt baby?..amar ckp nak adik!!!...

MaMa AiNi said...

mualaikumsalam putri...mama every month gi medical checkup kat sana..mama dah setahun berhenti kerja.. medical board (MBO)..masalah kesihatan...bolih ke mama joint contest tu ?..he 2x..camna kalau tak blh buat @ jawab..

♥Putri ilyanie♥ said...

oh.. boleh je mama kalau join.. tiada sebarang halangan.. heheee.. saje memeriahkan suasana..

Ichsan Afriadi said...

Itu kerjaan mama yah ? waaah ..

MaMa AiNi said...

nanti mama try na..he 2x..thanks putri !!!

MaMa AiNi said...

ichsan...mama sudah berhenti kerja..under medical board..masaalah kesihatan, tadi buat medical check up disana..he 2x..

islam mumtaz said...

salam kenal dari teman di indonesia nih.. mama aini

MaMa AiNi said...

iya ...salam kenal dari mama juga!!!..

Shaiful Zaidi said...

Salam akak
dulu masa tinggal kat KL, saya selalu lalu dpn PPUM tu...masa tu duk buat master kat UM. Lama dah x pi sana....

MaMa AiNi said...

oh ya..en shaiful ke sana utk master...akak pula skrg ni kesana utk medical check up..hu..hu..n skrg ni jln kat sana jamm sangat...

qamarguyz said...

salam ziarah..
wahH..besarnye umah mama ni..
hebat ;)

MaMa AiNi said...

ya..ha2x..hu...hu..

mummysyafie said...

mama memang wat medical check up disana ke? nor punya turn esok kat serdang. tapi kat spital serdang mmg takde SR camni pun mama. tuk menghilangkan boring nor bawak ipad siap..boleh online. :P

MaMa AiNi said...

ya nor...every month kat sini..2 doc.he2x..kat lobby menara utama PPUM ade SR..mama selalu beli kek SR tu!!..hu..hu

wahida said...

salam kak, ramai blogger ckp SR dah buat kenyataan dan katanya bahan yg digunakan semuanya halal..dan Jakim pun dah keluarkan kenyataan gak...

wallahualam

MaMa AiNi said...

ya...dah terbaca tentang tu,wakil SR dah buat kenyataan..he2x..tetiba je kan..tak terliur lagi ngan carrot cheese kek n lain2 kek tu..hu...hu..