My Lovely Friends..

Friday, June 3, 2011

** BILA MAMA BZ.. ;)

Assalamualaikum ...hari ni mama ter `bz` sikit !!..entah apa yang bz, mama sendiri pun tak faham ?..ptg2 ni baru mama dpt membuka comp.!!!..`hari ini dlm sejarah` kata  roommate mama..dia perli mamalah tu sbb selalu je menghadap blog n tak pedulikan dia.!!!. dia jeles !! ha2x..dia takde blog mcm mini dia..!!..
Pagi tadi mama kerumah my uncle ..minta kebenaran nak bawa anak2nya ke`tiara beach resort...hikk2..takde tempat lain ke?..faham ke maksud mama..abaikan aje kalau tak faham ye!!..sekarang kan tengah cuti sekolah..


 mama nak bawa budak kecik ni raziah n epi keN9..!!..
uncle mama n auntie dah beri kebenaran bawa 2 orang anak mereka ni..rasa boring berdua je dgn en.papa keluar kawasan, esuk meriahlah sikit sebab ada 2 orang sepupu mama ni !!!...hikk2..

MY DEAR COUSIN  EPI N RAZIAH...


`tiara beach resort` PD N9.. ;)


10 comments:

lagenda said...

Nak ikut mama jugakkkkkkkkkk...

fyna said...

beshnye g jalan-jalan.




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

wahida said...

Tiara Beach tu mmg best kak...

SyazWaniAmira said...

kirim salam kat cousin2 mama ye ;)

za said...

bawa2 anak buah tu ade makne kan ...

MaMa AiNi said...

** LM..nanti mama ajak LM pulak ek..ni bawa kanak2 riang je..mak2 yg riang mcm kita ni..kena cari waktu yg sesuai..ha 2x

MaMa AiNi said...

** Fyna...berjalan ni memang best..hikkk...hikkk n yg penting dpt release tension..

MaMa AiNi said...

** Wahida...best ke?..ha 2x..mama tak pernah mandi kat pool yg besar tu walaupun selalu kesana...

MaMa AiNi said...

** syazwaniamira...nanti mama sampaikan...he 2x..

MaMa AiNi said...

** za **..byklah makne..hikk..hikk....pssttt nanti cakap tau..aritu kan saya dah offer!!!..nanti inbox lah..