My Lovely Friends..

Saturday, June 4, 2011

** so boring..**


Assamulaikum..petang2 begini tetiba je mama rasa boring sangat !!!...terperap di rumah ngan `cik n`...papa cik n keluar kawasan lagi...`cik n` ajak mama tenguk movie `Nur Kasih`.. mama takde mood pulak !!!.. sebelum ni mama memang hantu wayang...movie start 8.30 pm..`cik n` nak tenguk lagi movie Nur Kasih untuk kali ke 2... pawagam kat jusco bkt tinggi klang tak sampai 10 minit je dari rumah...hari ni mood hilang tiba2 je!!!..sebelum ni mama memang layan drama Nur Kasih kat TV3 tu...apasal mood bolih kelaut ari ni...pernah kah u all rasa boring sesangat dalam suatu hari tu ?...


Nampaknya selepas magrib ni kena keluar juga ngan `cik n`..untuk jalan2 cari makan !!!...hikk...hikk...kena makan juga untuk meneruskan hidup ...u all makan apa malam ni ek?...selamat menjamu selera !!!..mama pula rasa hilang selera..iskk...iskkk... mama nak makan apa nih ?...

10 comments:

J.M.R said...

nur kasih tak sesuai ditonton ketika boring..apa kata mama tgk KL Gangster..kompom bersemangat trus pastu..

kakyon said...

kakyon pun boring petang ni.nak kuar malasla pulak..
boring2..masak jugak ayam masak kicap..sbb malas nak jalan2 cari makan.
malam ni nak layan Af aje..

♥Putri ilyanie♥ said...

nape boring2 nie.. jom karoke kat blog Putri.. heheee

ichsan afriadi said...

ichsan makan bubur ma, masih di rumah sakit .. nih pakai alat bantu pernafasan :)

Belalang Hijau said...

boring ye mama?
kadang2 mmg ada hari yg kita akan rasa begitu...seolah2 satu hari tu terasa masa bergerak terlalu perlahan...

pernah juga rasa begitu...hee

MaMa AiNi said...

** JMR..tu la pasal ..tak jadi layan movie Nur Kasih !!!..

MaMa AiNi said...

** kakyon..dlm malas2 tu jadi juga ayam masak kicap...saya ni dapur tak berasap langsung...he2x..

MaMa AiNi said...

** putri ilyanie...nanti mama dtg utk karoke kat entry awak ek..he 2x...

MaMa AiNi said...

** Ichsan..kasihan ichsan, semuga cepat sembuh ya..insyaallah!! amin..n lain kali berhati2 ya..

MaMa AiNi said...

** Belalang..he..2x pernah rasa perasaan tu ek..memang pun mama rasa masa bergerak perlahan sangat..