My Lovely Friends..

Wednesday, June 15, 2011

** TERIMA KASIH daun keladi LAGENDA MAHSURI....**

ASSALAM SEMUA..TERHARU MAMA SANGAT2 ATAS KESUDIAN SEMUA..JENGAH KE ENTRY MAMA YANG TAK SEBERAPA INI...MAMA SANGAT2 MENGHARGAINYA...PAGI NI MAMA TERASA SENDU PULAK !!!...RASA NAK TER SOB2 PUN ADA..BILA MEMBACA ENTRY SEORANG BLOGGER FAMOUS... AHA....DIA IALAH BLOGGER.... lagendamahsuri.com....

HARI INI `LM` ( lagendamahsuri.com ) MENULIS ENTRY TENTANG PERCUTIANNYA KE TIARA BEACH RESORT... N MENCERITAKAN TENTANG UNIT MAMA ITU...MAAF KERANA`LM` TAK DAPAT MENGINAP DI UNIT STUDIO MAMA..KERANA  WAKTU TU DAH `FULLY BOOKED`....( CUTI SEKOLAH ) !!!...MAAF SEKALI LAGI `LM` !!!....MAMA TAHU SEMUA MESTI  KENAL NGAN...`LM` N TAHU URL ENTRY NYA KAN....SEPERTI DIATAS...BUAT `LM` TERIMA KASIH daun keladi... dari mama...blogger baru cambah ni !!!...ha 2x..ATAS KESUDIANNYA MENULIS ENTRY TENTANG UNIT STUDIO MAMA ITU...


INILAH PHOTO DIDALAM STUDIO APARTMENT MAMA DI TIARA BEACH RESORT PD...  




41 comments:

ichsan afriadi said...

mama punya apartemen yah, kapan kapan ichsan kesana ah :)

MaMa AiNi said...

** ichsan..ya bole..bila ichsan berkunjung ke malaysia..sudah sembuh ke?..

3DDiE® said...

kat mn ni mama...nnt leh tempah...huhuhu

MaMa AiNi said...

** 3DDiE kat P.dickson Negeri Sembilan..bole..he2x..

lagenda said...

wahhhhhhh...mama nih!! buat LM blushing je! Tinggi melangit sgt pujian mama tu pd LM.

Ala ma.. LM x buat apa2 pun. Arini kita panjangkan rejeki org, sok lusa org plak panjangkan rejeki kita kan ma kan?

Moga pintu rejeki mama akan terbuka lbh luas lps ni

wahida said...

nnt bila2 nak gi lagi boleh contact mama...

hamzah ian said...

tempat cantik..

kakngah said...

mama...
next tiem kite nak ke TBR boleh roger mama la.. mama ada berapa unit aprt.??

MaMa AiNi said...

** LM..terima kasih sgt2 n mama sgt menghargainya..semuga allah panjangkan umur dan murahkan rezeki LM ....amin..

MaMa AiNi said...

** wahida dipersilakan..thanks ya !!!

MaMa AiNi said...

** hamzah ian..thanks ya..

MaMa AiNi said...

** kakngah..ya bole !!!..ada 2 unit.. (1 unit kwn)mama..

yana halim said...

waahhh....boleh la sewa. berapa harganya utk 1 malam?

yie76 said...

cantek

MaMa AiNi said...

** yana halim..bole!!!..1 mlm rm 150 n 2 mlm rm 250 sahaja..

MaMa AiNi said...

** yie76...Thanks ya !!!

nazirah said...

wah santeknyeeee

MaMa AiNi said...

** cci bole la..thanks he2x...

apek poyo said...

wahhhh...ini macam den pun kono tompah jugak nih..
dah lamo tak mandi kolam bosa..
wakakakakaka
org kampung bole bg diskaun lagi kan mama?hehehhehe

mummysyafie said...

mama, nor nak booked jugak. nanti cari date yer..

MaMa AiNi said...

** apek poyo..kolam memang besar bolih ke habis berenang utk satu hari tu?..ya 2 mlm ada diskaun lagi..dipersilakan !!!...he2x..

MaMa AiNi said...

** nor @ mummysyafie...he 2x..bole..cari masa yg sesuai ek..inbox kat fb mama je ek..

Anonymous said...

leh mandi ngan mama di kolam tu tak, konolah bawa pelampong bosar sikit.hehe..

MaMa AiNi said...

** anony...saja nak carik kontroversi ek !!**psssttt.. memang kenal siapa sianony ni..ha2x..sb baik awk bukan si hackers tu..

PD said...

Assalamualaikum, kami juga baru balik dari PD, dulu masa nak ke sana Google kat tnet..cari apartment tak lak jumpa blog mama ni...

Lain kali kami akan kontek mama kalau nak ke PD lagi

From PD to PD...

SCLover said...

salam mama... wah teringin gak nak ke TBR ni... nanti kalau sya nak ke sna bleh cari mama tak??

MaMa AiNi said...

** PD..Mualaikumsalam ..bole dipersilakan..Thanks ya...

MaMa AiNi said...

**SCLover...mslm...Insyaallah bole !!! Thanks ya...

Anonymous said...

salam kak, sy siti zuriati.sy berminat nk tempah apartment akak tp date dia lambat lg.sy nk tempah utk 13-15hb Nov 2012.available tak? akak blh add facebook sy siti zuriati gambar bb pakai costume bees.tolong reply ye kak.utk 2mlm..

Anonymous said...

salam...boleh tak klu nak book apartment mama..tapi studio jer ker...ader family nya apt tak...saya nak book 5hb feb...

Anonymous said...

sy pun nak tempah utk akhir tahun ni... hanya untuk 1 malam shj... kalau ada bilik untuk family..sy nak..kalu tak ada sy book utk 2 bilik lah...berapa ya?...sitiz

Anonymous said...

camana ya nak contact ngan mama aini ni?

sitiz

zuera said...

salam...macam mana nak contact mama ni...

Anonymous said...

Salam mama boleh sms sy no mama utk book tbr sini. Thx
*my no 0122883764 (redza)

Nur Fazleen said...

macam maner nk kontek mama..klu mama free..sms sy 0123367756..beminat nk tempah ni..tq!

Alam Kehidupan said...

Salam,

Leh email sy (jroslilawati@yahoo.com) date yg available for Dec 2012 on weekend. Sy nak tempah for 3d2n (Sat, Sun & Mon). TK.

Anonymous said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ
Mama,sy nk tempah mggu ni boleh?sy nak 2 unit apptmnt.nnt mama sms sy ye tuk cnfmkan.0193030156 shida

shah89 said...

Salam..Mama..

Sy berminat untuk booking apt Mama.
Tarikh : 2&3 Mac 2013

019 2991700 - Lan

Anonymous said...

salam mama .SAYA NAK BOOKING 28 n 29hb 3 .2013 ps call me baha 0197471692 tq

Anonymous said...

Kak,
Nak book for 31/3 till 2/4.

Azizah
0133944524

Anonymous said...

salam mama saya nak sewa untuk 13/4 nie...ada kosong tak....ieja 0173023236