My Lovely Friends..

Wednesday, June 1, 2011

** DATING ..dating.. :)

Assalamualaikum..happy wednesday semua !!!..
Pagi2 lagi mama dah keluar rumah, hari ni ada date dengan `2 Prof.dr` UMMC !!..  ;)


Aha nilah nombor yang mama dapat untuk berjumpa 2 Prof. dr.tersebut hari ni..


boring dok tunggu Prof dr.sampai, mama pun curi2 snap gambar .. :)





DAN HARI NI MAMA KE PPUM LAGI UNTUK MENJALANI  PEMERIKSAAN... PROF DR YANG MERAWAT MAMA ADALAH `PROF.DR SARGUNAN DAN PROF.DR C K LIAM`...TERIMA KASIH BUAT KE2 PROF.DR YANG TIDAK JEMU2 UNTUK MERAWAT MAMA DAN BERUSAHA UNTUK MEMULIHKAN MAMA KEMBALI..`biarpun harapan hanya tinggal harapan` !!.

16 comments:

nazirah said...

mama skt ke? mmm
mama skt pe??

MaMa AiNi said...

he 2x..ade senarai listnya..mama masih ok..

ichsan afriadi said...

Semoga cepat sembuh yah mama, do'a ichsan utk mama dari jauh ..
ini award ichsan kasih untuk mama, tadi ichsan lupa mencantumkan nama mama .. mohon di terima :)
ada di postingan baru ichsan :)

MaMa AiNi said...

thanks a lot doakan untuk mama..jadi anak yang baik ya..

hayatunfadzila said...

aslkm...mama salam kenalan...mama sakit ape..jaga kesihatan k..baru je folow blog mama xsempat nak jelajah abis blog mama...insyaallah len kali bace abis...

wahida said...

akak, tak kira apa penyakit yg dtg sekali pun, akak kena kuat ye...ingat..segala yg terjadi pasti ada hikmahnya...Allah takkan uji kalau seseorg hambanya itu tak mampu utk menanggungnya..

kami di sini sentiasa doakn yg terbaik utk akak...akak be strong yer....

mummysyafie said...

kena pergi lagi ke mama? takpe la mama..berusaha la cara mana pun, semoga mama cepat sembuh. nor dulu pun macam tu jugak..sebab tu nor faham keadaan mama.

take care yer..

kakyon said...

salam mama..
mama sakit apa? semuga mama cpt sembuh ye.

MaMa AiNi said...

** Hayatunfadzila ** salam kenal dr mama juga, n mama follow fadzilla kembali ya..mama ada mcm 2 penyakit..aha masih kuat semangat !! Thanks ya..

MaMa AiNi said...

** wahida ** Thanks doakan utk mama ya..mama akan kuatkan semangat mama..insyaallah..

MaMa AiNi said...

** mummysyafie @ Nor **..thanks ..memang every month mama terpaksa ke sana..untuk rawatan..tak tahu sampai bila ?..he 2x..masih blh tersenyum ni...

MaMa AiNi said...

** kakyon ** mslm..mcm 2 senarainya, he 2x..thanks ye !!..

lagenda said...

mama ada mcm2 penyakit?? Ya Allah..kuatnya semangat dan sabarnya mama laluinya hari2!!

Moga mama akan terus tabah ya..LM doakan agar mama dikurniakan kesihatan dan diringankn penyakit tu..jaga kesihatan mama baik2 ye!

MaMa AiNi said...

thanks LM..mama masih kuat n tabah lagi menghadapi semuanya..allah berikan.. mama untuk menguji...masih bolih tersenyum n yg penting kih...kih.. masih bolih menulis entry ni!!..

k a k L a m p said...

alaaa sakit ape nih... doa spy cepat sehat... and banyak kan rehat okayy....

MaMa AiNi said...

aha..macam2 senarainya..thanks kak Lamp..he 2x..masih kuat semangat...