My Lovely Friends..

Sunday, March 25, 2012

** TQ BLOGGER `PAPA MIFZ`..

ASSALAMAUALAIKUM SEMUA..
hukk2x.. i`m back..atas sebab2 kesihatan  aritu mama terpaksa melupakan seketika blog lemau mama ni..maaf jika mama tak sempat BW & singgah ke entry `kawan2 maya `tersayang..sob2x.
kelmarin mama terima bungkusan hadiah dari  blogger papa mifz..www.papamifz.com ..
TQ..sesangat !!..ehem semakin bersemangat pulak mama utk terus berblogging dengan adiah2 yang mama dapat..hikk2x..ehem papa mifz mempunyai kedai `eye mag culture sdn bhd`  dicarrefour bkt rimau s/alam..jika ingin menempah spec. @ membeli  spec.sila2lah kunjungi kedai beliau ya..
walaupun baru setahun jagung berblogging mama rasa gembira dpt jumpa kawan2 maya yang baik2 seperti papa mifz dan u all semua..hu2x..terharu sangat2 ..

hadiah dari `papa mifz`..




ehem..pic.yg last ni takde kena mengena..

25 comments:

Belalang hijau Perisik said...

best kan dpt hadiah dari kawan2 blogger ni... baik betul hati papa mifz...

belalang pun pernah dpt something dari kawan blogger. cadangnya nk buat entry gak kat kawan tu. tp ritu kawan tu soh rahsiakan...

agak2 mama skrg ni kawan blogger tu kasi x klu belalang buat entry terima kasih? ;)

Acik Erna said...

assalam mama..moga cepat sembuh ye..nanti kan nak kenduri lagi..jaga kesihatan..tahniah dapat hadiah..tentu seronok kan

kakyon said...

tahniah mama..rezeki mama dpt kawan2 yg baik hati. jaga kesihatan..moga mama sentiasa sihat.

Rain said...

piano?!!! waa tingin nak blajar..

tahniah mama, dapat hadiah memang boleh wat kita sengih satu hari kan hehe. kawan-kawan sentiasa sokong mama

KhaiRin : anies said...

jupe face to face ke mama?

jg kesihatan lek lok ya mama

Melati Qistyna's Mummy said...

Cantik FM Ti Ma... Heeee

Take care ye ma

sayazakiah said...

salam mama. apa kabar?

alahai, best nye dapat Kappa. bukan murahh tu. hihihi

Mak Lagenda said...

Adoiii..untungnya mama dpt pemberian dr kwn2 blogger...

Psstt..musti mama ternanti2kan ole2 dr Ch kan ma kan?

Ros said...

Salam Mama,

Wahh...bestnya mama....rezeki tu...tahniah ya mama...

Semoga mama cepat sembuh ya.....

Pondok Usang said...

walaupun mama tak sempat BW blog kite.. kite tetap setia BW blog mama... Semoga mama lekas-lekas sehat!

Juliet_iRa~" said...

mama..hee..murah rezeki mama..:)

heee..rindu mama..tak sihat yea..mama jaga diri..hee

thankss mama!:)

ummiarissa said...

wah mama pandai main piano ke?sebab nampak gambar piano...he he he...untung mama dapat kawan2 baik..

syiela said...

bestnye mama dapat rakan blogger yg baik hati...

jaga ksihatan ye mama

Farah Adila said...

Asmekom mama...pkbr?sorry bru skrg farah dpt jenguk mama...mama pkbr?

So Shy Lady (SSL) said...

tahniah, murah rzeki mama... n murah rzki papa mifz juga ;D

sy nk hntr add, tp nape t.leh bukak plak emel add mama?

dhiera said...

kat carrefour bukit rimau ke kedai papa mifz? semalam baru cari ray ban untuk tunang~ tapi dah beli la. mama lambat bagitahu..

..::..aRe-Na..::.. said...

salam mama,
rindunyer kat mama..lama x jenguk sini
ana balik kg..biasa la kn mama bila dh dok kat kg..hehehe...waaa,behnyer dpt sesuatu...untung mama tau..ramai yang sayang kan mama..tmasuk ana hehehe....

el said...

beruntung mama
pas satu 2 hadiah dpt..heheheh murah rezeki mama..tc mama k

Papa Mifz said...

siap buat entry lagi...tq tq yer mama..hehe tapi segan lak di display sekali bekas spec kappa tuh sebab tak jumpo kotak untuk pack FM tuh..hehe

harap mama suko FM tuh yer...

Papa Mifz said...

siap buat entry lagi...tq tq yer mama..hehe tapi segan lak di display sekali bekas spec kappa tuh sebab tak jumpo kotak untuk pack FM tuh..hehe

harap mama suko FM tuh yer...

wahida said...

murah rezeki mama...
best betul...

Juliet_iRa~" said...

mama..

terima kasih tlg ira LIKE!heee

:)

mama jgn lupa mkn ubat ea..take care!

rehat sungguh2..heee

intan_blur said...

untong la dpt hadiah,,hehhehe..
papa mifz memang baik hati.. ;)

teratai said...

murah rezeki mama n begitu juga bagi papa ya:)

Kasih Salina said...

harap2 mama sentiasa sihat hendaknya..best la mama dapat hadiah nih..