My Lovely Friends..

Friday, March 30, 2012

WHEN MR.BEAN MARRIED HIS PINKY GIRLFRIEND..

SELAMAT PAGI SEMUA..

RENUNGAN HARI JUMAAT.. ehem ..ehem..



pic.ini diambil dr sahabat FB mama ..`A.J`.. bermacam2 yang bermain fikiran mama..apa yang u all fikirkan bila melihat pic.ini?..hukkk2x...



**EHEM..DUNIA SEMAKIN AKHIR ZAMAN..**
semuga kita dijauhi olih Allah dari melakukan perkara2 yg mungkar..amin..

20 comments:

el said...

hahahahaha
harus tunjuk kt mr. bean ni..

Ros said...

Salam mama,

Dulu orang sorok2 ja cerita yang macam ni kan mama....tapi la ni terang2 depa dok tunjuk macam bangga la pulak depa boleh buat lagu tu.....

Fabulous Me said...

GELI GELEMAN!!!!!!!!!!!!! Itu yg kufikirkan apabila melihat gmbr2 nih ;p

Mak Lagenda said...

Tak terkata apa2..

Acik Erna said...

tak tau nak kata apa..semoga kita semua dihindari dari perkara2 mungkar

sayazakiah said...

speechless ma. sapela mengedit ni. hehehe

KhaiRin : anies said...

hehehe mcm2..

Melati Qistyna's Mummy said...

Kuikuikui, pandaiii je dorg ni yek...

Papa Mifz said...

tergelak den tgk gmbr nih...hehe

Shaiful Zaidi said...

salam mama....nauzubillah

..::..aRe-Na..::.. said...

salam mama...hoh..mcm2 kan skrg..
tapi memula tgk tadi gambor neh..
ana ketawa dlu hehehee....

kak yon said...

salam mama..
tengok muka dia dah nak gelak.kahkahkah..

teratai said...

dunia akhir zaman...benda yg dilarang itu yg dibangga-banggakan...

Semoga dijauhkan perkara begini...

idasm said...

first time tg pic ni ari tu kat fb kawan... mmg ida gelak guling2... lawak sgt muka diorang ni... nak2 muka wife dia... hehe....

MaryaYusof said...

As salam mama aini,

Terima kasih kerana sudi jd rakan maya Marya... :)

Mr Bean & Mrs Bean, perfectly together... klau jantina berbezalah...huk3x... mcm2 ada!

Kasih Salina said...

Assalamualaikum Mama..maaf banyak2 baru sempat nk bw alam maya mama ni..anak2 saya kena HFMD la plak..tu yg lama tak merayau ke blog kwn2 tu..mama sihat ker?

WuMing said...

Memang kelakar lah!!

Deru Ombak said...

Adeh... Saya tak pernah suka ngan Mr.Bean ni..

Juliet_iRa~" said...

hukhuk..

rs kelakar la mama ira tgk gambar ni..hee..sbb rs eh ada ke muka mr bean y btl2 ppuan..heee

jgn sesama jantina sudah..wuuu

mama selamat berhujung minggu..:)

Cikgu Ma said...

mcm geli pun ada..hehe