My Lovely Friends..

Thursday, August 30, 2012

`DOA SELEPAS RAYA`.. :)

Salam aidil fitri ke12..
dan selamat menyambut `Hari Kemerdekaan`- ke55 tahun.. esuk - (31 august 2012).. 
ehem masih dapat undangan open house raya lagi tak?..mama bzzz sangat2 dgn jemputan tersebut..rezeki kan!!!..hikk2x.

 ADAKAH DOA KITA SEPERTI INI SELEPAS RAYA NI???..hu2x..


pic.dr en.google..

21 comments:

aimaniman said...

selamat hari raya..

semoga doa tu dimakbulkan.. itulah masalah selepas raya x pernah nak beringat kan,..

gemukkanlah dompetku,.. power tu..

Miss Jim said...

wahahahahhahaha...
okaylah amin insyallah...

teratai said...

Amin...moga termakbul ya mama aini sebab sekarang ni dompet semakin kurus kering tambah2 angah nak masuk 'u'...byk yg nak kena bayar!

n...

Selamat memenuhi undangan rumah terbuka...:)

MulutPayau said...

berharap agar doa tersebut dimakbulkan...skrng dompet mmng betul2 kurus..huhuhu...

Rain said...

terbaca kata-kata dalam Solusi "luaskan rezeki dengan memperluaskan skop rezeki" bukan sahaja harta benda, malah kesihatan, kebahagian, ketenangan, senyuman, nikmat makan juga rezeki..

salam merdeka buat mama, kebahagian saya doakan :)

Acik Erna said...

assalam MA..terima kasih kongsi doa selepas raya ni he he
selamat menyambut hari merdeka MA

qamarguyz said...

Salam Lebaran Salam Kemerdekaan..
~sebangsa senegara sejiwa~
;P

Ros said...

Assalamualaikum mama,

Aminnn....selamat menyambut hari merdeka mama semoga kita dalam aman sampai bila2...

Marya Yusof said...

As salam mama,

Memang kena doa byk2 agar poket kita gemuk sentiasa... byk jemputan ye wah...seronoknya...rindu dgn kemeriahan raya di Msia! :))

Cik Misstree said...

Assalamualaikum;

Selamat Hari Kemerdekaan yang ke-55.

Pondok Usang said...

mama pi open house ajak laa kite skali... hehe..

shaiful zaidi said...

salam mama. .
lps raya ni mmg kena control makan, kaLau x berat badan pasti bertambah.

Mak Lagenda said...

ha ha ha..kalaulah blh berdoa camtu kan ma, harus dah LM berdoa bnyk2 gitu

:)

Belalang hijau Perisik said...

salam mama... banyak2 sori sebab lama x lawat mama ye...

mcm biasa, belalang doakan mama sentiasa berada dalam keadaan sihat sentiasa.

ni belalang nak jemput mama sertai satu segmen. sudi2 la join ek :)

http://encikbell.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

syiela said...

hehehhe... harap2 dimakbulkan doa itu :)

** moga mama sentiasa kuat dan sihat ye

wahida said...

terlalu byk jemputan open house mama...mcm mana saya nak diet ni...huhu...

.: iEyLa :. said...

moga2 doa kita dimakbulkan...
aaaminnn...cepat amin mama..hiks...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kiki.. cara apa nak gemokkan poket ek? hihi

..::..aRe-Na..::.. said...

amin..

hahaha..a'ah kn mama smg dompet kembali gemok hahaha!!

Kasih Salina said...

haha..betol2 tu mama, nak dompet yg gemuk & perut kempis..hihi..

Kak yon said...

besnya dapat mr. yang dompetnya sentiasa gemok..heheh