My Lovely Friends..

Monday, September 3, 2012

exercise tangan @ practice !!..

salam syawal ke16..

ehem.. mama ter`bzzz` seketika dengan open house keluarga & jiran.. :)
raya tahun ni bertambah lagi anak buah mama !!!. :) .. adik mama selamat melahirkannya bayi lelaki `AN` pada 9 august 2012 lalu..

`AN`..baby boy !!!..3.75 kg..dilahirkan olh adik mama alynn.. :)

PIC. YG DI`EDIT`.. 
dan yang ni mama sedang exercise tangan @ practice !!!.. 

`AN`sangat manja ..suka tido atas dada mama yg semakin lebar !!!..wakaka..
kerana diri yang semakin `debom`..maka wajah tuan punya blog lemau ni terpaksa dieditkan..hu2x..

ehem tak sampai 1/2 jam tangan mama dah lenguh dan rasa kebas ..hu2x..macammana ni?..


** kali terakhir memegang bayi sendiri 17 tahun lalu..anak kedua lelaki yg meninggal waktu dilahirkan.. waktu tu nurse meminta mama mendukungnya..buat kali terakhir.. hu2x.. 

21 comments:

Miss Jim said...

tak lama lagi mama nak dukung cucu pulak dengarnya \(^_^)/

Melati Qistyna's Mummy said...

Aha, tol tu, selamat meng exersize tgn, mg2 dh dpt cucu, tgn tu dh kuat, ehehehehe

.: iEyLa :. said...

hihi..xcercise maaa... :)

LYAfrina said...

wah..tahniah mama ..
dpt ank sedara baru.. xlama lg dpt cucu lak..

Kakzakie said...

Oh... lahir 9th august sama dgn national day S'pore. Semangat sebab hampir 4 kg tu yg lenguh. Tapi best kan dapat gomol baby.

Acik Erna said...

assalam MA..comelnya baby tu..sernok kan dapat menggomoi baby..tak puas rasanya kalau dapat peluk sekejap

inazamri said...

tetiba mcm tingin babay bila tgk baby2 baru yg cute miut camni.Anak mama yg mengadap ilahi 17 thn lalu sedang riang gembira di taman syurga ketika ini

shaiful zaidi said...

comelnya..

Mak Lagenda said...

excersice rajin2 ma..pasni nk dukung cucu sendiri pulak.

Chaiyok! Chaiyok..

wahida said...

sedihnya baca nota kaki mama tu...takpe, lepas ni timang cucu pulak ye mama...InsyaAllah...

syiela said...

belajar exercise cepat mama.. kang nak dukong cucu pulak :)

** sedih pulak baca nota kaki tu.. sabar ye mama.. moga tabah menghadapi hari-hari mendatang

ieja amieja said...

assalamualaikum mama..
selamat hari raya juga buat mama sekeluarga..hurmm..raya2 dpt gift ank buah baru ye..seronok la mama..tahniah ye..9 ogos??..sama lah kita mama..adik pompuan bongsu ieja pun bersalin tarikh tu jg..dpt bby boy tp tecik je bby dia ..dlm 2.56kg je..sekrg kat umah MIL dia lg..

teratai said...

Sekarang dukung anak sedara, tak lama nanti dukung cucu lah pulak...

Saya dukung bayi 11 tahun dulu, ketika mendapat anak bungsu pada thn 2001..kini si syu dah besar nak dukung pun dah x larat! Cucu?? Lambat lagi kot sbb along n angah still belajar kat U.Kena tunggu dulu....he,he:)

Rain said...

nak dukung baby...

..::..aRe-Na..::.. said...

chomeinya baby adik mama ni..
geram nengok..bam2 sguh hehehe,maaf yer mama,ni bru bkesempatan nk jenguk blog hehehe...apapun selamat hari raya sekali lagi tuk mama sekeluarga...x pe ma,x lama lagik leh timang cucu hehehe...:-)

♥Putri ilyanie♥ said...

xpe.. t mama blh dukung cucu pula

Kasih Salina said...

salam mama..alahai comelnya baby tu..suka tgk baby..geram..nak cubit2 jer..mama kena practice ni tak lama lg nak timang cucu pulak..

ummi ahmad said...

Ahmad!!!!

Kak yon said...

comelnya AN..
mama dah nak dapat cucu ye..bila tu?

Anonymous said...

When you do get a car loan. Along with that, you can receive the
best buy car insurance online coverage possible. Conservative estimates are that 1 in 6
drivers don't even have car insurance if you install an alarm or full time headlights. The next time you're
driving somewhere, take notice of how many young drivers get
to pay larger premiums than their older and married counterparts.


My website :: auto insurance

Anonymous said...

pet insurance for dogs It also reimburses you for the purchase price of your dog (up to policy limits) if your pet dies as a result of an accident. It's best to be prepared and if you do encounter such a situation, the way you deal with it will be much better than dealing with it on your own.