My Lovely Friends..

Friday, September 14, 2012

** kutiq andaman` lagi.. :)

Salam semua..

ehem spt selalu blog lemau mama semakin bersawang2 !!.. hu2x..waktu semakin mencemburui mama..mama diserang ke`bzzz`an terlampau kebelakangan ini.
minggu2 ni mama sibuk dgn undangan open house dan majlis perkahwinan !!!
dan syukur alhamdulillah akhirnya selesai juga tugas mama untuk menyiapkan hantaran blogger comeyyy tu.. :) ..lepas majlis dia nanti mama uploadkan gambar2 hantaran tu ek !!!.. buat masa ni biarlah rahsia !!.. hikk2x..n projek seterusnya pula mama akan menyediakan hantaran buat sepupu mama pula..ehem semuanya dah nak kawen ek !!..ahaha..mama pulak yg teruja..mama dah takde anak yg nak kawen lagi..hu2x..
arini mama menemankan sepupu mama `nana` untuk ke `kutiq andaman` lagi..aritu pelamin & pakaian pengantin `cik n` disediakan olih kutiq andaman.. ehem sepupu mama juga ingin mendapatkan kidmat dari kutiq andaman untuk majlis pertunangannya pada januari ni..harga yang ditawarkan olih kutiq andaman adalah berpatutan..jika inginkan pakej lengkap perkahwinan silalah kunjungi  kutiq andaman atau add kat FB beliau `kutiq andaman`..

KUTIQ ANDAMAN... (ROSMAWATI BT AHMAD)
HP 019-3499844
NO.81 JALAN BESAR 42500 TELOK PANGLIMA GARANG 
SELANGOR DE.

** click gambar utk tumbesaran :)
ANTARA KOLEKSI PAKAIAN TERKINI..

PELAMIN TERKINI..

19 comments:

~Beb~ said...

waaaaaaaaa kutiq tuh semakin pemes 1 hal la.. ini mama pon dah pemes ni ;p siap ade blogger lain dah amik kt mama.. smakin besar bisness mama. alhamdulillah. and good luck.

assalam..

Rain said...

cantik-cantik pelamin.. tingin plak nak kawen. hehee.

inazamri said...

cantiknye pelamin nikah tu tu..sweet sgt.suka gaun kuning tu..rasa mcm nak pakai amik gmbr kawin sekali lg hehehe

syiela said...

alhamdulillah mama.. jaga kesihatan ye mama...

makin berkembang mama ni kutiq andaman juga :)

Deru Ombak said...

Saya pun sama dgn MA. Anak dua2 dah kawen. Dah Ada cucu pun saya. Saya suka mini pelamin untuk nikah itu.

.: iEyLa :. said...

santeeekkkk la dress yg kaler kuning tu mama...
busy nye ma... :)

shaiful zaidi said...

salam mama..cantik2 koleksi baju dan pelamin di kutik andaman.

Kakzakie said...

Busy like bee... itulah imbuhannya dapat honey from the bee.

Musim org menikah mama yg busy buat gubahan. Mama pandai sebab itu ramai yg booked.

Miss Jim said...

uuhuhuhhuhu nk jugak.......

Marya Yusof said...

As salam mama,

Baju purple tu kalau gantung tengah mlm dlm gelap mesti org ingat 'ponti' huhuhuuu... tapi cantik...kalaulah tak kawin lagi...hehhee... Take care mama :))

Marya pun ala2 bz gak la ni...hiks

Acik Erna said...

assalam mama..sibuk2 pun kesihatan nak kena jga jugak ye.

KakNi (CikNi Ahni) said...

zaman sekarang ni pelamin dah tak letak 2 biji kerusi lagi dah.... very nice lah hasil tangan kutiq andaman ni...

Kak yon said...

salam mama..
mama dah buat bisnen gubahan hantaran.tahniah mama.terisi juga masa lapang mama..:)

LYAfrina said...

wa...mama ni mmg kretip gak la leh gubah2 hantaran ni.. lya suka tgk pelamin no 2 tu..cantik sgt

wahida said...

amboi...semua cantik2 la mama...

MulutPayau said...

memang cantik baju dan pelamin tu..teringin pulak rasanya nak bersanding semula..heheheh....

..::..aRe-Na..::.. said...

waa..mama cantek2 sumenya..kretif rupanya mama ni yer hehehe...tgk pelamin cantik2..cam nk ajak cik rizal naik pelamin sekali lagik neh kahkahkahhhhhhh.......apapun mama jg kesihatan sama yer...apapun tahniah yer mama..x lama lagik nk timang cucukan......heheheeeeeee....tumpang gembira:-)

Papa Mifz said...

cantek2 pelamin skrg nih yer...:)

Zakia said...

cantiknya pelamin :)