My Lovely Friends..

Friday, September 21, 2012

`miss my blog n u`.. :(

Salam petang semua.. 
ehem lamanya mama tak update entry kat blog lemau dan suam2 kuku ni..hu2x..apa nak buat mama sering on-off dgn penyakit mama !!..semalam mama mendapatkan `injection` diklinik selepas kaki tiba2 bengkak .. hari ni mama ke PPUM pula utk ambil darah, minggu depan berjumpa doktor pakar lagi..beginilah jadual hidup mama..terpaksa berjumpa doktor pakar dan menelan ubat2.. :( ..hari ni mama nampak sihat, tak mustahil esuk mama down..sebenarnya tak ramai orang yg menghidap penyakit `overlap SLE` ni..sila google kalau nak tahu tentang penyakit ni..mama pernah buat entry tentang tanda2 & rawatan buat pesakit ini..hu2x..
meh lupakan penyakit mama ini..apa kata kita kongsi kisah tentang blogger yang sudi berkunjung keteratak mama pada 17 sept aritu.. terharu sangat2 bila `teman2 maya`sudi jadi anak2 mama..tetiba bangga sangat ada ramai anak !!..ahaha..
minggu lepas mama dikunjungi olih blogger2 cute dan hebat..ehem kalaulah mama ada anak lelaki..awal2 dah booking mereka buat menantu !!..wakaka.. :)

anies.. http://aniesandyou.blogspot.com/

zakiah..http://zakiah-shah.blogspot.com/

nazirah..http://wwwcahayacintailahi.blogspot.com

** semua pic.diatas mama  cilok dr blog mereka..maaf ya !!!..hu2x..

15 comments:

Acik Erna said...

Assalam MA..lama acik tunggu..nak telefon takut ganggu kalau MA tak sihat..tunggu je n3 baru untuk tau keadaan MA macam mana..jaga kesihatang ye MA

teratai said...

Salam mama aini,

Tertanya2 keadaan mama bila lama mama x jenguk ke blog kak...sihat ke atau..Alhamdulillah mama sihat. Tak usah difikirkan ttg penyakit mama, lapangkan fikiran ya mama. Kak doakan mama sentiasa sihat dan dlm lindungan Allah ...amin

shaiful zaidi said...

salam mama..saya doakan agar mama diberi kekuatan utk menghadapi penyakit mama. Jgn lupa makan ubat pada waktunya.

Zakia said...

semoga cepat sembuh mama :)

Kak yon said...

salam mama..
Tertunggu2 jua n3 mama seterusnya. Klau ada tandanya mama sihat. Jgn lupa makan ubatnya ye mama..biar mama sihat selalu..

MulutPayau said...

seronoknya dapat jumpa rakan blogger...
Jaga kesihatan ya mama...jgn lupa makan ubat..semoga mama sntiasa sihat..

Deru Ombak said...

Miss u too..

awe stori said...

salam mama aini,

rindu jugak kat mama aini. ingatkan awe sorang aje yg senyap. rupanya mama pun sama ye.
semoga akak sentiasa sihat sejahtera, take care ye..
bye, salam rindu dari awe.

Mak Lagenda said...

Alhamdulillah..moga2 mama akan sentiasa tabah dan kuat hadapi kesulitan ini ya.

Tertanya2 jugak keadaan mama bila lama x nmpk mama..

Kakzakie said...

Tak apa mudah-mudahan walau anak satu tapi ramai cucu. Macam auntie kakak anak dua tapi cucu dia 15 org.

*SiRibenMerah said...

i miss u too mama... hehehe~

syiela said...

rindu mamam.. take care.. kalau terkat harus syiela juga terjah sana :)

sayazakiah said...

assalam amma..

zakiah hari tengok mama aktif je. dah agak, mesti lepas kenduiri, amma penat kan

mama jaga kesihatan tauuu
jangan miss makan ubat.

.: iEyLa :. said...

hope mama always sehat...
adik doakan mama kuat tuk hadapi dugaanNya ni...

*nak jadi anak mama jgk bley?? :)

Kasih Salina said...

seronoknya dapat berkumpul & jumpa rakan blogger ye mama..semoga mama sihat2 selalu..