My Lovely Friends..

Wednesday, October 3, 2012

`BERHONEY..HONEY.. :)

Salam semua..



pagi ni mama dan en.is akan terbang !!..sepatutnya kami pergi berempat..tetapi keadaan kesihatan tidak mengizinkan untuk `my cute little gurl & my sil ensem`tu ikut sama..nak buat camne takde rezeki mereka untuk ikut !!! ahaha..
sebenarnya kami dah booking tiket awal2 lagi..tapi doc.tak benarkan `cik n` terbang..ehem tentulah`hb` dia pun tak nak ikut .. :(




tak sabar nak menikmati keindahan lake toba . . :)


sedih juga tak dapat bawa `cik n & sil`sekali !!!.. @@ - yg tak menahan `cik n` dah senaraikan barang2 untuk dibelikan kat sana !!!..hukk2x..sempat jugak !! ..
nampaknya holiday kali ni berdua je dgn en.is..dulu masa baru kawen h/moon kat thailand memang berdua je lah kan.. ahaha..
bila dah ada anak (`cik n`)..kalau holiday mesti bawa dia sekali !!!..masa kebandung aritu pun dia ikut sekali..dan bila dah ada `sil` ni konon2nya nak bawa mereka utk jadi body guard mama & en.is !!.. tapi tak menjadi..tahun depan kita bodek en.is untuk terbang lagi, dan sponsor 5 tiket pulak ek?..wakaka.

 ** tetiba je teringin nak berwinter sonata pulak !!..hu2x.. 

25 comments:

shaiful zaidi said...

salam mama....slmt berhoney..honey..hehehe
Jgn lupa post ttg trip Kat sana..

shaiful zaidi said...

salam mama....slmt berhoney..honey..hehehe
Jgn lupa post ttg trip Kat sana..

zan said...

salam,berhoney2,selamat pergi n pulang.ala! nak gi jugak,,huu2x.

Rain said...

memang honey! so sweet la mama. masih kekal romantis :))

semoga ada ketenangan dan damai dalam percutian. jaga diri ..

..::..aRe-Na..::.. said...

salam mama...waaa,syoknyerr
jauhnyerr jenjln...smg slmt pergi
dan slmt kembali yer ma...rugi nyer cik n x dpt p kan..tp x pe lah,kesihatan dia ngan baby lagik penting kan dr segala2nya...nti bby dah kuar...p jek sekali ngan baby hehhe

Marya Yusof said...

As salam mama aini,

Seronok tgk mama happy! Ada hikmah Cik N tak ikut sekali kan.. takpelah, nnt pergi berlima pulok! Lg happening tak gitu ;))

Nak berwinter sonata ke korea eh... ni sambil2 bw sambil2 berkorea gak ni...hehhee

Mak Lagenda said...

hepi hanimoon mama!!!

Amyna said...

wahhh.... mama p bercuti. selamat bermanis manisan mama...hehe! take care ya!!

Opss!! tahniah buat mama sekeluarga....tak lama ada ahli baru... Cik N jaga diri dan kandungan baik2 ya... love love love!!

NUNU EERA said...

seronoknye da ade org nk sponsor pgi korea la.. wee.. :)
hepi honeymun.. ;)

Acik Erna said...

assalam MA..berhaoney moon lagi la tu kan..berdua je..he he
selamat bercuti MA

wahida said...

semoga selamat pergi dan selamat pulang ye mama...

bestnya tak lama lagi mama jadi nenek...

inazamri said...

wah mama berhoney2.cepat2 update gambar nnt.

Ujie said...

jgn lupe ole2 nyer ya.. :)

Ros said...

Assalamualaikum mama,

Wahhh...bestnya mama..jaga kesihatan ya mama...

KhaiRin : anies said...

nk ikuuutttttt!!

slmt pergi n slmt pulang ya mama!

ummiarissa said...

wah mama g bercutilah...seronoknya...semoga selamat pergi selamat kembali ye...shopping banyak2...

Belalang hijau Perisik said...

salam mama... wah bestnya dpt jln 2-2...leh kembalikan nostalgia tu... hahaha...

mama nak dapat cucu dah ke?wah! tahniah :)

Cik Misstree said...

As-Salam;

Nampak gayanya Mama Aini dah nak bercucu. Tahniah.

syiela said...

bestnya berhoney.. honey.. moga mama sihat sepanjang di sana ye

iedchan said...

heheh beshnye..gambar tade ke..:P

KakNi (CikNi Ahni) said...

semoga enjoy + trip pergi dan balik yg lancar dan selamat

Hans said...

wah
best la pergi sana

Kasih Salina said...

mama dah nak dapat cucu ker..seronoknya..selamat ber honeymun ye mama..

TiranaAduka said...

mama aini kalau tak keberatan' tirana aduka nak alamat mama aini -surat menyurat- TA ada sesuatu nak berikan. Kalau mama aini tak keberatan.

tiranaaduka@gmail.com

Terima kasih

.: iEyLa :. said...

wehoooo....fly~~~~
pasni nk ke korea ke ni ma???
best tu...