My Lovely Friends..

Tuesday, March 1, 2011

ADUH....PENATNYA HARI NI !...

Macam biasa setiap 1hb, mamalah antara orang yang paling sibuk...pagi tadi terkejar2 ke tempat2 ni:
1. RHB BANK @@ keluarkan duit tengah2 Q, security bank cakap..tunggu kejap empat2 mesin atm dah tak de duit..ni baru nak masukan duit katanya lagi...penatnya berdiri nak tunggu dia orang masukan duit kat 4 mesin tu!.
2. BANK RAKYAT @@ masukan duit kat mesin cash deposit....Q lagi...
3. AEON CREDIT CENTER @@ bayar card credit jusco (masa guna tak hingat dunia) he2..
sampai kat office tu pintu office tu tutup lagi dah pukul 10 lebih nih, tak buka2?..penat kakitangan credit center tu beri penerangan...nasib baik tak berbuih mulut dia asyik bercakap je !!..dah orang tanya kenapa tak buka lagi office...nasib baik mama tak tanya !!..kesian dia penat bercakap `system electronic breakdown` (pintu electronic tu tak bolih buka)...akhirnya di buka secara manual (secara paksa la, senang cerita)..masuk dlm office tu Q lagi,mesin giliran nombor pun out jua, computer system pun breakdown juga apa lagi bayaran secara manual..tunggu dia orang tuliskan resit dgn tulisan tangan lambatlah jadinya !!..
4. CIMB BANK @@ bayar duit rumah (tiara beach resort)...masuk kat cash deposit...Q lagi...semua orang nak masukan duit kat mesin tu.. :(
5. Gi tesco beli barang dapur....penat jalan ,beli barang2 untuk kegunaan 1 bulan...rasa nak duduk dlm troley barang...n papa cik nunu sorongkan...., kaki dah sakit banyak jalan n berdiri!.. :( nasib baik tak Q masa buat bayaran dikaunter..
6. EON BANK @@ bayaran credit card papa cik nunu..Q lagi  kat mesin cash deposit tu..agaknya hari ni bolih dipanggil `HARI Q`..hu2x..
Sampai je kat rumah `zzzz`.. :)
                                                                
                                                                                                                                                                 
                                                             
 tetiba je kan..rindu kat baby ni !!.. :)

                                                                

                                                                

                                                           




                                              

4 comments:

NuNu EeRa said...

ma2 tido sma comel dgn amar tido ke?? hehe..

MaMa AiNi said...

mestila...hik...hikkkk

alynn said...

amar comel???? anak sapa la tu???

MaMa AiNi said...

anak sapa tak pasti lah...he..he