My Lovely Friends..

Friday, March 4, 2011

CLK KESAYANGAN TELAH DIJUAL....

Hampir 2 bulan dah `CLK` kesayangan cik nunu dijual, banyak jasa kereta ni pada dia, masa belajar semester akhir duduk kat luar..nilah keta yang bawa dia dan house matenya gi kelas !..ni hadiah dari papa dia, selain satu lagi alasan (malas nak tempuh jam kat ampang n ulu klang) masa anta n ambil cik nunu dari hostel...amik kau..drive sendiri!. ;)






Ni lah `CLK` cik nunu...(CUTE LITTLE KELISA), yang telah dijual pada `13/1/2011` lalu.. ;)


N...hari ni cik nunu dah pakai keta ni.. :) tapi dia selalu bising sakit kaki kalau jalan jam sebab keta ni manual...bukan auto macam CLK yang telah dijual tu.....

2 comments:

Masrom said...

ye laa,, skang ni majoriti guna gear auto. saye pun klau pakai manual rase menggigil gak lenguh kaki nak tekan clucth, tambah plak nak tempuh jem cam kat area kl....

Jemput beri pendapat..
Apa Pandangan Anda entang Blog saya

MaMa AiNi said...

tq masrom singgah kat blog mama..mama tak tempuh tu..ehem sbb tak pandai drive..he..he