My Lovely Friends..

Tuesday, February 14, 2012

** `BICARA HATI @ ASTRO PRIMA` & NOVEL..

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT MALAM SEMUA..


DAH MENONTON BICARA HATI @ ASTRO PRIMA ATAU DAH BACA NOVEL BICARA HATI KARYA DAMYA HANNA?..

novel bicara hati yang dibelikan olih `cik n`...

                          drama bicara hati @ astro prima -selasa -9pm-10pm..


hukk2x..malam2 ni baru mama nak terjenguk..rindu kat mama tak?..ha2x..perasaan habis !!!...ada orang rindu..hu2x..
sebenarnya mama menghilangkan diri beberapa hari ni kerana mama tak sihat lagi..hu2x..terbaring dikatil bila down..mama batuk selsema dan sakit kepala yg teruk..biasalah orang lemau macam mama ni sensitif sikit..bila orang2 disekeliling mama selesema ..mudah berjangkit dengan mama yang antibodi lemah ni !!..hu2x..klinik dah pergi..ubat batuk pun dah berbotol2 dan akhirnya mama dibekalkan ubat batuk pil olih doktor..akirnya `zzzz` je..ehem..dalam down2 ni sempat juga sambil baring dikatil membaca novel `bicara hati` karya damya hanna..selalu mama bolih habiskan membacanya dalam sehari..kali ni..hu2x..baru 2 muka surat mama dah lena..bukan novel ni tak sedap tapi jiwa mama yang kacau..`#&%#`.. ehem bilalah baru habis baca novel ni?...kebelakangan ni tertekan sangat2..hu2x..


** ehem malam ni jom layan drama`bicara hati @ astro prima`- 9pm-selasa**


MAAF YA..ARINI MASIH LEMAU...PELAN2 MAMA AKAN MELAWAT U ALL SEMUA !!..`SAYANG U ALL SEMUA`..

29 comments:

هانيم إرشاد said...

seorang yang tak penah bace novel.. huhu.. jd tak lyn sgt movie-2 dari adaptasi novel :) hehe

Ros said...

Salam mama,
kak Ros tak tengok pun drama ni,novel pun tak baca lagi..
Nampak macam best ja novel ni....

Mama jaga kesihatan diri baik2 ya....

Deru Ombak said...

Assalamualaikum Puan..

Saya dok menghabiskan membaca novel2 Ramlee Awang Murshid.

** Jaga kesihatan, jgn lupa makan ubat...

ainnoraini said...

Tak tengok citer tu.. Tapi novel tu dah baca memang best..

idasm said...

ida lagilah.. x sempat nak layan citer2 kat tv tu...

take care akak...

H.J said...

kena kuatkan anti bodi tu mama..haha

Acik Erna said...

assalam mama..moga cepat sihat ye..

So Shy Lady said...

take care ye... jemu2 mmng syok layan drama kt tv. drama d tv skrg pon mkin mnarik kan :D

Melati Qistyna's Mummy said...

Take care ye Ma.... :)

KhaiRin : anies said...

penah tgk cover je tp x penah bc apatah lg tgk cite nyer..

jgn tensen2 ye mama

ieja amieja said...

assalam mama..
singgah jg tp x de org..rupanye mama x chat..novel tuh x sempat baca habis ank dah pulang kat kwn dia..huhu..belum berkesempatan tgk drama dia..take care ye mama..

el said...

el tgk vanilla coklat mama..tp kalo iklan..el tuko cenel layan bicara hati plak hahahaha...tp sib bek ada 2 buah tv kt umah leh la...kejap sn kejap sini ponin mak nok

Mak Lagenda said...

Xpe la ma..makan ubat batuk smpi mengantuk pun takpe. Janji, jaga kesihatan tu baik2 dulu..

dhiera said...

get well soon mama~

semalam tengok vanila coklat. bicara hati tengok online je~

intan_blur said...

suka sgt tgk citer nih..sorang hensem sorang cantik..hehehhe
tp intan selalu ketinggalan sbb xtau waktu sebnar kol bape..tq sbb bgtau..heheheh ;)

wahida said...

rindu mama...tak tau nak ckp mcm mana dah...cuma saya harap mama tak sakit lagi sbb saya sayangkan mama...

teratai said...

rindu dgn komen2 mama di blog kak.Semoga mama cepat semboh n boleh 'bw' laju2...

cerita tu en. suami ada record utk angah yg sekarang sedang belajar di UM!

Obat Tradisional Gondok said...

sanagt menarik,,,

Kakzakie said...

harap beransur sembuh hendaknya mama. Kakak belum ada novel itu dan astro pun ada di rumah kakak... (sebenarnya kakak jarang menonton)..

kakyon said...

akk jarang membaca novel sebenaarnya..jadi tak tahu cerita kat tv tu di adaptasi dari novel..
selamat membaca dan menonton mama..ceria2kan diri mama dan jaga kesihatan..
teringin nak jumpa mama.

Gen2Merah said...

takpa mama,.. jaga kesihatan baik2 yaa... (",)

Farah Adila said...

rindunya farah ngan mama...
mama jgn lupa mam ubt,jaga diri tau...
LOVE U MAMA

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sekarang ne semua novel nak dijadikan citer tvkan??

Kazman & Sue said...

saya pulak bila baca novel terus jadi lemau...heee3x

suri solehah said...

oh ada novel ya mama..suri ada gak tengok sesekali,sblm ni tgk gaduh,,yg kemarin tu mcm dah baik je..tp tak tgk semua..
-harap mama akan baik sepenuhnya nanti...

Belalang hijau Perisik said...

terima kasih sebab mama update entry... sukrang2nya belalang tau yang kesihatan mama makin baik... jaga diri ye mama :)

dela said...

x tgok la cerita ni mama... sedih baca mama x sihat2 lagi... mama kena kuat tau!

..::..aRe-Na..::.. said...

salam mama..rindu kat mama..hehehe
cam mama ana la plk hehehe...
x pe la mama..membaca kan amalan yang mulia kan..hehehe..bagus la mama,minta membaca...ana x bkesempatan pon nak tgk cite ni...
apapun ana doakan mama cepat2 sihat yer mama..jg kesihatan k...heheheh..

Papa Mifz said...

papa mifz seumur hidup tak pernah baco novel..hehe