My Lovely Friends..

Friday, February 3, 2012

** TERBANGUN DARI LENA YG PANJANG..

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM JUMAAT SEMUA..





terima kasih buat semua yang sudi menjenguk & singgah ke blog lemau mama..terima kasih atas kata2 perangsang yang diberikan untuk mama..mama sangat2 menghargainya !!!..walaupun kita tak pernah kenal satu sama lain..hu2x..tapi kalian semua tetap dihati mama..semuga persahabatan `maya` kita akan berkekalan hingga ke akhir hayat mama..hu2x..


hari ini mama baru `terbangun dari lena yang panjang` !!..hu2x..mama tak sihat sebenarnya !!!..mama tak bolih menggerakkan sebelah kiri anggota badan mama..juga mama tak bolih duduk lama dikerusi..jadi beberapa hari yang lalu mama terbaring dikatil..huk2x..mama baru mendapatkan injection dari klinik..mama cuba menjadi sekuat mungkin..tapi mama tertewas juga !!..bila baring @ duduk mama tak bolih bangun kerana anggota kiri badan mama lemah..itulah sebabnya beberapa hari yang lalu mama menghilangkan diri..maaf sangat2 sebab mama tak dapat BW & terjah entry semua..syukur alhamdulillah hari ni mama kuat sedikit untuk menaip entry ini..hu2x..maaflah semua..entry mama ni asyik cerita pasal penyakit mama je sejak kebelakangan ini !!!..hu2x..mama harap u all semua tak bosan ya !!!..`on off` jadi perkara biasa buat pesakit `overlap SLE` seperti mama ni..

25 comments:

Shaiful Zaidi said...

salam mama...
selamat bersua kembali di alam siber...
moga mama semakin sihat.jgn lupa mkn ubat..

Acik Erna said...

assalam mama..acik doakan mama cepat sihat.tak kisah mama asek tulis pasal penyakit pun..acik tetap baca.acik pun macam tu..kebelakangan ni asek tulis pasal hero acik

-gedek! said...

lemau takpe... jangan basi

Deru Ombak said...

Hurmm.. Harap Puan kembali sihat sepenuhnya .
Overlap SLE ni apa puncanye ye Puan?

KhaiRin - anies said...

xpe...yg penting mama sihat

el said...

xpe mama..jaga diri baik2 ok
kesihatan tu penting dr blog hahahahaha ke blog lg penting ni...yelah tulah sj tmpt kita nak release tensen segala kan mama...hope mama sihat2 je ok..hepi wiken

kakchik@ella said...

jaga diri, Mama.

Melati Qistyna's Mummy said...

Ya Allah ma... mg mama kuat ye ma... x leh gerak tu ada rasa kebas skali ye ma...

Fabulous Me said...

Assalam ma,

Blog n bw semua x penting ma.. Yg penting kesihatan tu. Take a good rest ye? Ain doa mama cpat sembuh.

Mak Lagenda said...

Dah agak dah..sama ada mama tak sihat sgt or mama sibuk urusan sesuatu smpikan x nmpk mama seketika.

Klu mama tak sihat tu, jgnlah ngadap lappy ni dulu. Sian mama x sihat tu.

Jaga diri ye mama..

Ros said...

Salam mama,

Apa pulak bosannya mama ni.....Alhamdulillah lah ya...mama dah beransur sihat sikit....Doa Kak Ros sentiasa mengiringi mama....

Farah Adila said...

jaga diri mama...
tk kisah la mama tk jenguk farah...
aslkan mama sentiasa sht,kesihatan mama lbh penting dr segala-galanya...
love u mama take care...

So Shy Lady said...

take care, bykkn rehat n tabah slalu ok. ssl sntiasa doakn mama

Juliet_iRa~" said...

salam mama..

sle tu sakit saraf kan ma?mama rehat yea..ikut nasihat doc..jgn lasak2 sgt...mn y tmampu..mama usahakan utk sihat kembali..kuatkan hati mama tau!ira doakan mama dipermudahkan segalanya...diberi kesihatan yang baik..:)

Kakzakie said...

Mama cuba amalkan doa ini setiap kali lepas solat:

Allah Humma Ya Syafial Amrot...

Kakak doakan moga mama cepat sembuh.

dela said...

mama... dela doakan mama cepat sembuh dan sihat selalu... mama tabahkan hati ye.... take care

teratai said...

salam mama aini,

semoga mama sihat n tabah dgn dugaan ini; Setiap penyakit pasti ada ubatnya. Cuba amalkan minum madu n ambil buah kurma setiap pagi,semoga dpt menambah tenaga mama n kurangkan lemah tubuh mama.

Kak doakan, mama cepat sembuh,insyaAllah

Cikgu Ma said...

moga cepat sembuh yea...

suri solehah said...

sabarlah mama..tak pa mama tulis..kurang2 berkongsi tu tak berat sgt kat fikiran kita....suri doakan mama cepat baik..insya allah..allah tidak uji hambanya melainkan dengan kemampuannya

Daddylicious said...

tak per rehat dahulu dah ok nanti barulah bertenaga semula...

Deru Ombak said...

Salam MAULIDUR RASUL juga buat mama aini sekeluarga. Semoga kita sentiasa berusha untuk menjadi umatnya yang terbaik... InsyaAllah ... :)

kakyon said...

salam mama..
semuga mama sihat sentiasa..

Papa Mifz said...

rehat cukup2 k...:)

nazirah said...

salam mama, laa yeke mama.. maaflah cci tak taw .. cci lupe nak tanye khabar mama, akhir2 ni cci bz ckt.. mama kuat ye.. mama jage kesihatan mama ok.. takecare mama .. miss u

Obat Tradisional Gondok said...

wahh lucu
bangetz,,,pengen memilikinya,,,