My Lovely Friends..

Wednesday, February 8, 2012

** MENYEPI..hu2x..

Selamat malam semua..

I`m back !!!..hu2x..
mama tak sihat sangat2 sejak kebelakangan ini !!!.harap2 mama dapat bertahan !!..trauma tak habis duduk kat ward.. :(
maaf sangat2 sebab mama tak dapat BW lagi.. sekarang ni mama selalu sahaja `terdown` dan `lemau`.. kata doktor jadi begini kerana antibodi mama yang sangat lemah.. :(


`ehem.. semuga Allah melindungi `dia` dan permudahkan segala2nya..amin..
kita hanya manusia biasa..kita juga hanya merancang tapi Allah yang menentukan segala2nya`..

18 comments:

Shaiful Zaidi said...

salam....jenguk mama tgh mlm.

dela said...

moga mama cepat sembuh dan tabah hadapi dugaan.... mama kena kuat tau!

kakyon said...

mama..mama bertahan ye..kuatkan semangat..tabah dengan dugaan ini..insyaAllah mohon pada Allah semuga mama semboh..amin.

Acik Erna said...

semoga dapat menghadapi cubaan ini dan cepat sembuh

hayatunfadzila said...

Aslkm, mama jangan le down...banyak2 bersabar moga mama cepat sembuh...=)

Mak Lagenda said...

Mama..mama jgn down yea. Klu x larat, just berehat je. tak Bw pun xpe..janji mak kembali sihat.

Luv u mama..

el said...

alahaiii..sian mama
rehat cukup2 mama...semoga mama cepat kuat ye...semoga dipermudahkan urusan mama amin

dhiera said...

semoga mama cepat sembuh dan dikurniakan kesihatan yang bertambah baik~

Papa Mifz said...

ikut nasihat doctor yer...

Melati Qistyna's Mummy said...

byk kan berehat ye ma, jgn culas mkn ubat tau :P

Fabulous Me said...

Ma, jgn centu. Mama kene positive ye?

Comey nye tuceng2 kt n3 mama ni. Ma suke kucing ke?

Deru Ombak said...

Assalamualaikum Mama Aini..
Saya pun mintak maaf bbanyak dua hari ni sebuk sgt la pulak. BW pun mana yang sempat jek.

Saya harap Puan sehat ya.. Saya pun sepanjang bulan Januari hospital was my second home.. Alhamdulillah saya dah pulih sediakala. Harap tak berulang.

I had stone di saluran pundi kencing Puan. Alhamdulillah tak effect my kidney. Harap Puan tak demoralize ye.. Setiap penyakit InsyaAllah Ada penawarnya.

Juliet_iRa~" said...

mama msk wad lagi?

mama kena mkn vitamin kot..mama..pnh mkn habbatussauda?tu mknn sunnah rasullullah kalau tak silap..blh sembuhkan / kurangkan byk penyakit..blh tingkatkan imun bdn juga..mama cuba la..brand halagel ada.hpa ada..

mama kena kuat tau!rehat byk2..

Ros said...

Salam mama,

Syukur alhamdulillah...mama dah sihat sikit ya....Bersabar dan banyakkan berehat.... jangan lupa ingatkan Allah selalu ya mama.....

..::..aRe-Na..::.. said...

salam mama,selalu jenguk mama punya cerita tau kat blog..klu x de ttunggu2 plak hehehe...apapun mama..
ana doakn smg tahun ni mama diberikan kesihatan yang baik2 yer...smg cepat2 sihat....

intan_blur said...

take care mama..
jgn stress sgt ye..

KhaiRin : anies said...

moga cpt sembuh ye mama!

Obat Tradisional gondok said...

duhh lucu banget sih kucing_nya...