My Lovely Friends..

Wednesday, April 11, 2012

KESEMPATAN BERJIMBA2 SAKAN ..

Assalamualaikum semua.. :)
ehem lamanya tak buka blog lemau mama ni..nampaknya waktu semakin mencemburui mama !!..maaf mama lambat  BW ke`entry` kawan2 maya tersayang..sob2x..semakin hampir bulan mei ni semakin bertambah sibuklah mama..macam2 yang mama nak buat & fikirkan..
ehem susah juga nak buat majlis ni ek?..macam2 mama kena buat..majlis mama biasa2 aja  !!.jemputan yang ikhlas untuk makan2 dan berjumpa kawan2..
hari sabtu lepas..7 april, mama berjimba2 sakan dengan `cik n` !!!..jmr nun kat miri sana ..en.is seperti biasa keluar kawasan lagi..sebenarnya kita orang ke`pertama complex` ambil kad untuk majlis resepsi `cik n`nanti.. kadnya `very der simple je` !!!..
pastu mama ke `sogo` pulak..kalaulah room mate mama tu ada..mesti mama dah kena marah..hu2x..`u kan dah berhenti kerja..buat apa beli  handbag banyak2?` ..ehem betul katanya..tapi keinginan yang gila `menyoppinnn` ni tak dapat mama ubati..hikk2...bila nak pakai handbag ni ek?..camne kalau ke PPUM mama gunakannya.. ehem walaupun sakit kita kena kuat semangat untuk teruskan kehidupan !!!..tak gitu?..hu2x..

`sinyen semua house`kedai perkahwinan..beli  barang2 utk majlis ..

jln TAR..yang sentiasa meriah..

`KL SOGO`..sale hingga 70%.. :)

hasil berjimba2 dgn `cik n` aritu..!!..tapau satu handbag & kasut ..bila nak pakai ni?..;)

23 comments:

inazamri said...

syokjnye dia berjimba2 sakan..siap soping lg tu

Deru Ombak said...

Salam MA..

Seronok dpt berjimba sakan..moga persiapan resepsi berjalan lancar. :)

Acik Erna said...

mama..pakai masa kenduri mama nanti..
sibuk2 pun kesihatn kena juga jugk ye..

ainnoraini said...

Saya suka kalau gi berjimba2 mcm tuu...hilang semua penat tau mama aini...
Alaa.. Knp tak tunjuk kasut n handbag tuuu nk jugak tengok tau...

**mama aini,ain dah email tau...

Mak Lagenda said...

elok la kuar tu ma..sesekali amik angin kat luar kan..

bila nak pakai?? Eh..kan ke esok lusa ada majlis puan Nunu?? masa tu la nak bergaya sakan..katanya mak pengantin kan..hihihi

..::..aRe-Na..::.. said...

salam mama..

wow sakan ehh mama bjimba2 hehehe..
ok per mama kan..bila lagik kan..
nak2 plak skrg neh sale jek kan..
urmm pakai barang tuh masa kenuri puteri mama nti la..amacam hehehe..

Melati Qistyna's Mummy said...

Supin tu terapi Ma... Heeee

So Shy Lady (SSL) said...

haha sy pun ada rembat handbag bonia 1! t. mnahan sbb 70% tu...

elok gak mama klua jenjln, bdn rs lbih fresh nak nak klau shoppin haha

el said...

syoknye sopin..sure x hengat kt el pun kan kan kan..hehehe

sayazakiah said...

bestnye berjalan sakan tambah pulak ada sale kan mama. hehe

Miss Jim said...

mama even kite ni sakit takleh nak pakai handbag pun, yang penting muka tue kena confident bahawa kite orang yang sihat dan masih boleh bergaya dengan handbag tawww wahahahaha...

*wish i could have my ample time shopping and traveling with my buddies!

ieja amieja said...

salam mama..
sesekali berjimba2 apa salahnya mama..hilang penat, hilang stress tau dpt jenjalan gtu..kene lak dpt bershopping2..
blh aje mama nak bawak kemana pun..ada sesapa jeles??

Ros said...

Assalamualaikum Mama,

Keluar p jalan2 macam ni memang bagus sangat kan mama...tambah2 lagi boleh dok beli belah pulak tu memang lagi best sangat he.he.he....

Papa Mifz said...

sogo...lamo dah tak ke sano...syurga membeli belah tuh...hehe

MulutPayau said...

wah... seronoknya dapat berjimba2 dan soping ya mama....

Farah Adila said...

wah...
sibuk sakan ye mama...
sorry mama bru farah dtg melawat...bz la mama...miss u mama:)

teratai said...

Memang sibuk kan....semoga semua berjalan lancar:)

teratai said...

Memang sibuk kan....semoga semua berjalan lancar:)

syiela said...

wah best ni dapat berjimba.. syiela kalau bab ni mmg tak letih..

mama bila nak bergaya sakan dengan barang baru n...

moga majlis berjalan lancar ye

KhaiRin : anies said...

sy g time nk dkt raya je hehehe

Juliet_iRa~" said...

shopping mmg best kan mama..hee

dah lama tak ke sogo..sogo mmg syurga handbeg..ngeee :D

kakyon said...

aktiviti hilangkan stress kan mama.
akk dah dpt kad kiriman mama..terimakasih.

intan_blur said...

wahhhh...bjimba sakan ye.
intan nak shopping kat sogo tunggu card sogo sale la jwb nye..