My Lovely Friends..

Wednesday, April 25, 2012

bangun dari lena..

Salam semua & selamat malam..
ehem..hukk2x..




`BANGUN DARI LENA YANG PANJANG..UMPAMA SUATU MIMPI YANG MENGERIKAN`..RELA ATAU TIDAK KADANGKALA KITA TERPAKSA MENGHADAPI HAKIKATNYA !!!..KADANG2 KITA JUGA TERPAKSA PASRAH PADA KEADAAN..PAHITKAN KEHIDUPAN INI?..hu2x..










22 comments:

Acik Erna said...

assalam ama..kenapa sedih sangat..acik doakan mama sentiasa sihat.

Fabulous Me said...

Semoga mama dapat lalui apa jua dugaan dan rintangan dengan hati yang terbuka.. Semoga Allah swt memberi ganjaran pada mama yang selalu bersabar.. InsyaAllah.. Take care.

Kasih Salina said...

salam mama, semoga mama tabahkan hati ye..Insyallah, Allah swt menyayangi mama..

kakyon said...

salam mama..
apa jua keadaan kehidupan harus di teruskan.kuatkan semangat dan jangan bnyk berfikir ye mama.doa kami agar mama akan semboh..insyaallah..amin.

Marya Yusof said...

As salam mama,

Meremang bulu roma Marya baca nota mama ni...

Marya doa yg baik2 sahaja buat mama & family... Hug from me...

La tahzan mama~

..::..aRe-Na..::.. said...

salam mama...
sedih ana baca ma..
ana doakn smg mama diberikan
kesihatan,ketabahan,kekuatan
dlm meneruskan kehidupan ni..
sabar yer mama,ana yakin..mama kuat..

ainnoraini said...

Salam mama aini...tak mau sedih2 ye...
Mama kan seorang kuat...semoga mama aini sihat dan hepi selalu yee...

LYAfrina said...

begitulah..lumrah kehidupan... apa2 pon smoga happy2 slalu yer

Melati Qistyna's Mummy said...

Salam Ma... Mendalam maksud gambo tu...

Apa2pon, abby doakan mama sentiasa dibwh lindunganNya..... Jgn pernah mengalah....

KhaiRin : anies said...

kena happy selalu mama..x lama lg nk buat kenduri bsr ni...

el said...

huhuhu kan best kalo el ada je kt situ leh hepi2 kan mama..jd bff ke ape ke...leh jimba2..jgn emo2 kay..jgn sedih..nti sakit dlm...keluarlah dr belengu -ve tu mama..huhuhu

pe pun el di sini sentiasa mendoakan yg mama healthy2 je ok...smile pls haaaaaaa cam tu lah comel sudahhhh :)

Shaiful Zaidi said...

salam mama...moga diberi kekuatan oleh Allah utk menghadapi segala ujian hidup.

inazamri said...

dalamnya maksud yg tersirat tu.

ieja amieja said...

assalam mama..
doa ieja semoga mama tabah mengharungi apa jua keadaan..selagi nyawa dikandung badan selagi itulah ada ujian dariNya..take care ye mama..

Papa Mifz said...

semoga mama sihat yer...byk kan berehat k...

So Shy Lady (SSL) said...

salam kak.... krisauan saya dbuatnya..
sy doakn akk sihat walafiat. amin

sayazakiah said...

mama kuatkan semangat okay.

kakchik@ella said...

Ye ma. dlm hidup ni, pahit dn manis harus jgk kita telan. KC doakan mama kuat.

Mak Lagenda said...

Salam ma..R U Ok??

Harap2 mama akan sentiasa bahagia, gembira dan sihat sentiasa ya. Jangan banyak pikir sgt Ok.

wahida said...

mama ok tak ni? kalau nak meluah rasa, nak kol saya anytime pun boleh..

saya sudi mendengar...

dhiera said...

be strong mama!!

ashamami said...

Assalam mama...asha tau mama sorang yang hebat kuat dan tabah...moga mama ceria dan bersemangat...ayuh mama...