My Lovely Friends..

Monday, July 30, 2012

belajar menerimanya.. :(

salam ramadhan ..
ehem cepatnya hari beredar..sedar2 hari ni dah 10 ramadhan.. agaknya bagaimana aidil fitri tahun ini?.. :(
mama sedang belajar untuk menerimanya !!!.. (tahun ni hanya beraya berdua dengan en.is sahaja)..hu2x..

 ** betul kata en.is..suatu waktu nanti..kita terpaksa melepaskan juga `cute little gurl` kita.. 

28 comments:

ashamami said...

Assalam mama...tak pe mama...hilang dimata tapi tidak dihati...

Kasih Salina said...

salam ramadhan mama..apa khabar..harap mama sihat walafiat..betul tu mama, pelan2 kena terima kenyataan, ala baru lagi kan..nanti lama2 dah biasa la tu..

BeLaLanG HiJaU said...

mintak la cik n dgn JMR raya sini dulu tahun nih... tahun depan raya la sana pulak... cian mama... huhuhu

Juliet_iRa~" said...

mama..

sihat??hehe :)

salam ramadhan mama..smoga mama sentiasa kuat dan tabah..

xpee..mama kan ramai anak di alam maya..hihihi..

sbr ea..msti Nunu pn sedih kan mama dan papa xda...

SyuE said...

chill mama! next year puteri kesayangan mama ni raya dgn mama pulak kn! ;)

Rain said...

sabar ye mama syg... nanti raya kedua or seterusnya cik n beraya ngan mama.

sunyi sementara, akan ada bahagia bertandang kemudian.. diuji rasa sunyi agar kita lebih menghargai dan menikmati erti kebahagian. :) insyalah

ummiarissa said...

biasalah tu mama..semua akan merasai apabila sampai masanya nanti..berdua tidak semestinya tidak meriah...

Kak yon said...

salam mama..
kata2 en.is sama dgn kata2 papa pd akk.sebak.lama2 kita akan boleh menerima seadanya..kepunyaan kita tidak lagi menjadi hak kita..huhu

.: iEyLa :. said...

xpe ma...
next year umah mama plak.. :)
so...sy yg single ni surely manfaatkan raye ngan family tiap2 tahun selagi bole ni..
selamat berpose ma..

NURUL ASHIKIN said...

kenapa mama

Mak Lagenda said...

xpe lah ma..yg mama lepaskan seorang. Nanti2 dia blk ke rumah mama dgn 2,3,4,5 orang pulak. Mudah2an kan??

Acik Erna said...

assalam MA..nanti dia balik jugak jenguk MA..jangan risau..
jaga kesihatan ye MA

KhaiRin : anies said...

mula2 mmg rs cm tu mama lama2 ok nnt... da dpt cucu lupa semua nnt ;-)
take care mama

Marya Yusof said...

As salam mama,

Lumrah hidup kan... Ni bahagian mama,esok2 marya pulak tak tahulah macamana... doakan mereka bahagia adalah lebih baik... mama don't be sad because u have us! Tgk semua kat atas tu... semua sayang mama :)))

syiela said...

InsyaAllah mama lepas ni bertambah ramai ahli keluarga :)

**jaga kesihatan ye mama

Papa Mifz said...

sampai masa pasti seseorang ibu tuh mengalami apa yg mama rasa nih kan...

Kakzakie said...

Tapi kakak rasa your 'cute little gurl' akan balik juga dgn hubby dia cuma lewat sikit kot... Dah kena bergilir sebab ada dua parents.

hazman aka species1980 said...

InsyaALLAH semoga bertambah kebahagian untuk seluruh keluarga

LYAfrina said...

alahai mama..lya rasa sedih lak baca entri ni..walau ringkas..tp sgt berkesan.. lya dpt rsakan..kisah hidup lya & mama lbh krg sama..

punyai satu2nya ank perempuan..
suatu hari nanti.msti lya akan rasai apa y mama rasa n..

ieja amieja said...

salam mama..
alolo sedihnya hati baca n3 mama ni..insyaallah ank bucuk mama akan menjengok jg raya nnt cumanya mungkin lmbt ckit kot..sabar ye mama
nnt ieja je la nak dtg sana..ieja pun dah x de mak ayah lg..eh bole ke???

WuMing said...

Kesiannn....

Demam dah ok ker....Rehat laaaa banyak-banyak....

kakchik@ella said...

yg pstinya mama .. kasih syg mama dan kiut little girl tu sampai syurga.

wahida said...

alahai...saya lak yg sedih ni....mcm mana lak bila anak2 saya dah besar nnt....huhu...

mama sabar ye...

Shaiful Zaidi said...

salam mama
mula2 dulu kan berdua jugak..
raya nanti anak menantu baliklah..

JMR said...

insyaAllah kami akan balik ke kg.idmn gk nnt ma.

teratai said...

Salam mama aini,
Begitulah adatnya...lumrah kehidupan. Yang penting kita sebagai ibubapa memberi ruang kpd anak2 utk menikmati alam berumahtangga tanpa ada rasa konflik dgn pasangannya.Dalam masa yg sama..mereka tidak mengabaikan kita sebagai ibubapa mereka.

inazamri said...

inilah lumrah kehidupan .Saya pun dapat rasakan akan tiba masanya nnt saya juga akan beraya berdua..ishh rasa sebak pulak ni.

..::..aRe-Na..::.. said...

x pe ma,kejap je tuh puan nunu beraya belah sana kut..pas2 balik jmp mama semula...hehehe....nti mama meh berya kat umah ana lah hehehe