My Lovely Friends..

Saturday, July 7, 2012

** KUTIQ ANDAMAN..

Salam hujung minggu semua..

ehem..selepas majlis `cik n`..mama nak berehat panjang2..tapi tangan yg gatal tak pernah nak berhenti !! ..ada saja yang mama nak buat..hu2x..nak buat majlis lagi dah takde anak !!! skrg ada projek lain..ahaha...skrg ni mama tengah sibuk menggubah `hantaran` seorang blogger !!..suka sangat kerana dah lama tangan ni berehat !!..terima kasih buat dia yang mempercayai  mama dan sanggup menyerahkan hantaran utk mama godam & teraburkan..bole gitu?.. :)


TERIMA KASIH :
buat ros tuan punya `kutiq andaman` yang bertungkus lumus membuat pelamin nikah & persandingan serta memake-upkan `cik n` aritu !!!..suka sangat2 dgn pelamin yg simple tapi menarik itu !!!..biasalah `cik n` ni taksub dgn pink maka pelamin nikah dan bersandingnya semuanya ada pink..pink gitu !!..ahaha..nasib baik baju nikah & persandingan bukan pink.. :)



pelamin mini- semasa nikah.. olih `kutiq andaman`..
pelamin persandingan..juga olih `kutiq andaman`..




kutiq andaman menyediakan bermacam2 pakej perkahwinan buat bakal2 pengantin..termasuk baju2 perkahwinan yang terkini..teruja sangat `cik n` bila baju pengantin yang dipakainya dapat pujian..sangat cantik kata mereka !!!..thanks sekali lagi ros.. :)


baju yg dipakai olih `cik n` masa majlis resepsi..


** jika berminat bolih add- FB `kutiq andaman` utk melihat gambar2 baju pengantin dan pelamin2 yg sangat cantik..


alamat : KUTIQ ANDAMAN
NO: 81 JALAN BESAR TLK PANGLIMA GARANG
TINGKAT SATU 42500 TELUK PANGLIMA GARANG SELANGOR..


 H/P 019-3499844

16 comments:

cik Lilis said...

aah la, cantik! pelamin dan baju tu cantik sangat :D

ainnoraini said...

Mmg cantik mama..nk tunggu anak saya kahwin lambat lagi..huhuhu

selamat malam mama..semoga hepi selalu...

Mak Lagenda said...

Memang cantik betul pelamin cik N haritu ma..berbaloi2..:)

teratai said...

Cantik....tp anak2 masih belajar..tunggu!

Acik Erna said...

cantik mama..mama mana pandai berehat..he he

syiela said...

cantik mama.. suka sangat

*** anak sulong sya baru tadika :)

KhaiRin : anies said...

hebatnya sentuhan!

.: iEyLa :. said...

sweet sngat2 la mama.... :)

Papa Mifz said...

terisi la jugak masa mama kan buat gubahan2 tu semuo...:)

Kak yon said...

Rajin mama. Takpe mengisi masa lapang mama. Samalah kita mama. Tangan ni gatal je nk buat sesuatu..tak reti dok diam..

Kak yon said...

Rajin mama. Takpe mengisi masa lapang mama. Samalah kita mama. Tangan ni gatal je nk buat sesuatu..tak reti dok diam..

MulutPayau said...

memang cantik pelamin dan baju tu mama....

Shaiful Zaidi said...

salam mama...cantik pelamin tu..

..::..aRe-Na..::.. said...

cantik baju tuh mama..sib
baik ana dh kawen hahaha

Outbound Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

el said...

nti anak2 nak kawin el rojer mama hahaha