My Lovely Friends..

Monday, July 16, 2012

** hepi monday.. :)

Salam tengahari semua..

ehem bersawang2 dah blog lemau mama ni !!!..hukk2x.. :(

ehem mama teruja sangat2 melihat video pernikahan pelakon irma hasmie dan pasangannya redza syah azmeer.. sama cantik sama padan pasangan ini !!!..mama adalah peminat irma hasmie !!..mama suka suara manjanya terutama sewaktu berlakon drama `awan dania` astro..
Tahniah buat irma dan pasangannya..motif buat entry tentang irma?..ahaha..mama, `cik n` dan jmr pernah jumpa irma kat nilai 3 waktu beli brg2 utk perkahwinan `cik n`..cik n menegur irma dan dia senyum sambil bersalam dgn kitaorg dan bertanya tujuan kitaorg dtg kesana..dia sempat meluangkan masa berbual dan mengucapkan tahniah kepada cik n & jmr..irma sangat cantik, lemah lembut dan nampak keikhlasannya melayan peminat dgn tangan terbuka !!!.. bukan macam sesetengah artis tu..hu2x..terima kasih irma..

video dr you tube..
** semuga irma & redza berbahagia hingga keakhir hayat**..amin
irma & `cik n` di `vr star nilai 3`..

26 comments:

Kak yon said...

salam mama..
mama sihat hari ini.sama2 berseri wajah keduanya yg bakal jadi raja sehari..

Azian Elias said...

cute couples.

.: iEyLa :. said...

sweet je irma nih..
moga diorang happy hingga ke akhirnye..
oopppss..pic mama ngn irma mane??hihi

syiela said...

siap dapat bergambar dengan irma.. ni yg sangat jeles ni...

*** harap mama sangat sihat hari ni dan hari2 mendatang ye

Belalang hijau Perisik said...

hai mama!
sihat ke hr ni?belalang kat spital ni.teman mrs.belalang jumpa doktor.
irma hasmie mmg slh sorg pelakon yg best! :)

ummiarissa said...

saya memang suka irma ni mama...lagi-lagi sejak bertudung litup ni..

Qhaifa Nur said...

sama2 padan dan sangat comel......

Kasih Salina said...

salam mama sayang..sori lama tak ziarah rumah maya mama ni haa..hehe..

bertuah mama dapat jumpa Irma..siap dapat bergambar lagi tu..

Kakzakie said...

Kakak pun minat irma. Cantik, manis dan lemah-lembut. Kita doakan dia moga terus berbahagia.

Mesti masa tu sama-sama nak beli kekengkapan kawen:)

Acik Erna said...

mana gambar mama ngan irma?nak jugak tengok kan..he he

Shaiful Zaidi said...

Salam mama
.tahniah buat depa berdua.

SyuE said...

bestnya dpt jumpa erma!! tp die mmg cantik kn mama. syu pnh jumpe, masyAllah, cantik sungguh ciptaan Allah. tp masa tu die free hair lg, x berani nk tegur, sbb malu. hik3.

sal-nurbeena said...

Sweet couple. nampak Irma sedang sangat berbahagia dan terpancar kegembiraan yg sangat2....bukan yg dibuat2

ieja amieja said...

assalam mama..
sy pun peminat dia jg..mmg sepadan dia dan pasangannya..semoga mahligai yg dibina berkekalan hndknye buat irma dan hsband..

p/s: opcos la ieja ingat mama..semoga mama chat dan ceria selalu..thanx sudi singgah lg..

MulutPayau said...

Assalamualaikum mama...

Saya pun suka ngan Irma....sweet jer dia..semoga dia berbahagia dgn pasangannya...

eiela said...

irma hasmi selepas bertudung semakin cantik kan.

Marya Yusof said...

As salam mama,

Sihat ke? Irma mmg comel cik n pun comel jugak mcm mama dia ;)))

wahida said...

saya pun minat irma dari zaman dia free hair lagi...dia mmg cantik kan mama...dia dah bertudung ni, bertambah minat saya pada dia..

KhaiRin : anies said...

sweet je depa ni kn?

dhiera said...

suka jugak tengok video dorang~ irma ni cantik kan mama!

Papa Mifz said...

semoga mereka berbahagia hingga ke akhir hayat...amin...:)

..::..aRe-Na..::.. said...

salam mama,
wa untungnya leh jmp irma..
cantikkan dia ma..nunu pun hehehe..mama jgk hehehe...
smg irma dan suaminya kekal bahagia hingga ke akhir hayat,amin:-)

LYAfrina said...

sme la dgn lya..blog bersawang daa...
a ah..sweet sgt jodoh dia org,, moga kekal hingga ke kahirnya,. wah..jumpe irma scra real?

Mak Lagenda said...

Aura pengantin baru Irma tu berpindah pd si Puan N. Sama2 berseri menati hari bahagia

Ma..esok dah nak pose. Tup2 teringat..last year,ari ke 5 raya cik N dan JMR tu bertunang kan. Thun ni, dah beraya bersama menantu dah mama. Cepatnyaaa la masa berlalu. kan??

Tah tah..thn depan beraya dgn cucu plak mama ni

sayazakiah said...

zakiah tgk video ni byk kali mama. air mata msti menitik. suka diorang kan. hihi

Juliet_iRa~" said...

ira pn suka tgk irma..lagi2 lepas dia bertudung :)