My Lovely Friends..

Wednesday, July 11, 2012

ww ~ `hepi family` !! .. wakaka..



~
~
~
~
~
~
~
~
~
~




 ** pic.en.google

21 comments:

.: iEyLa :. said...

ni memang betul2 happy klu dpt camni ni mama...
silap2 bertukar mane mak mane ayah die..hihihi..

nazirah said...

hee ni betul2 muke sepesen je ni mama hahahaha

inazamri said...

ye muka sepesen...dulu masa peknen anak no 2..mmg tak tgk la citer mr bean ni coz takut hahahahha

Mak Lagenda said...

hik hik hik..mmg happy sentiasa family klu ginik!

KhaiRin : anies said...

tu namanya happy forever hehehehe

Pink Lavender said...

kalau btol2 wujud camne lah kan..hahahha

Kak yon said...

keturunan muka sepesen...Hihihik

Kakzakie said...

Hihi... kalau tengok Mr. Bean siapa saja pun senyum mama:)

kakchik@ella said...

comel la kalau dpt sefamily seiras camni. hehehe.

mama apa kabar? sehat?

syiela said...

hahahha.. ingatkan gamabar mama sekeluarga tadi.. rupanya hahahahaha

ros_reeza said...

salam perkenalan :)

hahaha.. memang happy family ni ...

wahida said...

kahkahkah!! lawak betul la...

Papa Mifz said...

lawak mr bean nih kadang2 kelihatan bodoh tapi masih boleh bikin yg tgk tuh gelak...hehe

Acik Erna said...

assalam mama..happy la sangat tu he he

ummiarissa said...

ish mama ni..lawaklah..

Nazayiena said...

Salam kenal dr kak Nurul dan follow sini.
Muka satu family semua sepesen je....

Cik Misstree said...

Memang satu family. Muka lebih kurang saja. Apa khabar Mama Aini?

..::..aRe-Na..::.. said...

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
mama wat lawak ehh tempek gambar ni
heheheeee..lawak sguh nengoknyer
adoiii...sepesen jek sumenya kan ma ahahahaaaaaa

Shaiful Zaidi said...

salam mama...kelakarnya foto ni...hahahaha...

solo mum said...

klau hilang senang nak track sebab sepeten je

MulutPayau said...

hahahaha...memang kelakar tengok muka fmly tu....