My Lovely Friends..

Tuesday, March 19, 2013

souvenir @ FM dr papa mifz & belalang hijau..

assalam dan selamat petang semua..
bagaimana hari u all semua?..mama spt biasa kadang2 lemau@lembam.. :(
kebelakangan ni pulak mood susah nak mari !!.. aha2x..alasanlah tu !!..sebenarnya semakin malas nak berblogging.. ;)

@@ - semalam mama menerima brg dr GDex dan pengirimnya.. PM@papa mifz  http://www.papamifz.com/

`FM langkawi  geopark`..sori tak terang..snap dr h/phone cikai mama.. :(
tada..`FM` dr pelbagai negara.. bila buat majlis kat rumah kena sorokkan semua `FM` ni..biasalah kanak2 suka benda2 camni.. ;)


@@ - ini pula souvenir dr belalang & keluarga ..  http://suarabawahtanah.com/

kain pelikat utk en.papa..
sepasang kain@ brooch@ pewangi kereta buat mama.. ;)
aritu mereka mengunjungi rumah mama..maaf ek belalang baru arini mama uploadkan pic. souvenir dr belalang !!.. belalang & keluarga bermalam dirumah mama..1mlm di klang..dan 1mlm lagi kat rumah PD.. mama suka dgn wife belalang `nurul` yg peramah & cute..mereka dr dtg kulim kedah..jauh kan?..terharu sgt2 mama dgn kedatangan mereka..ehem barulah meriah sikit rumah aritu !!.. he2x..

** dan terima kasih juga buat semua teman2 maya, keluarga & silent reader..ada ke?..(budget retis popular) lah pulak !!.. ;) kerana sudi menjadi teman maya mama dan membaca entry lemau ini & juga memberi kata2 semangat buat mama.. :(



20 comments:

JMR said...

mkin byk la FM mama kt peti sejuk tu..hehe

Papa Mifz said...

wah dah banyak juga koleksi FM mama yer...:)

Acik Erna said...

assalam MA..dah banyak FM mma tu...seronok bila dapat hadiah kan

el said...

wahhhhh byk jugak FM mama..jeles2 hehehe..seronok kan dpt adiah dr kwn2 ni

nini said...

bestnya daoat siuvernir...bertambah lagi...FM akak...=D

wahida said...

dah macam2 sahabat mama kenal melalui dunia blog ni kan mama...

ieja amieja said...

assalam mama..
ieja sekarang pun macam mama..makin lemau n lembam..semakin malas nk berblogging..masa terluang byk kan zikir @ baca quran( ieja x chat sgt skrg ni)..
sonok dpt mcm2 hadiah dr kengkawan kan mama..br2 ni pun ieja dpt FM, wallet, t-shirt n penanda buku dr kawan yg br blk dr vietnam..

Hans said...

seronoknya dapat souvenir :-)

KhaiRin : anies said...

Assalamualaikum…
Apa khabar?
Sihat ke?
Harap2 sihat + bahagia selalu…

p/s i'm back..miss uuu

dela said...

amboi mama.... banyaknya dapat souvenir... best kan :)

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

singgah sini =)

BUNDA a.k.a KN said...

banyak nyer souvenir.. bunda singgah

Shaiful Zaidi said...

salam mama..byknya FM mama. peminat FM yer..hehehe

Mak Lagenda said...

Bertambah2 la koleksi mama ni..

TiranaAduka said...

ta tumpang seronok mama..yg penting mama kena happy selalu k.

mama aryan said...

seronoknya dapat souvenir

kakyon said...

banyak dah mama kumpul FM.takde siapa kacau kan.cucu akak pantang lepa.. semunya disorong tarik macam kereta mainan dia..huhu

Juliet_iRa~" said...

mama kita sama suka kumpul FM :) hee

mama ada rumah kat pd eh?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah makin bertambah fm mama yer

Belalang hijau Perisik said...

salam mama..maaf la tak perasan mama buat entry untk belalang...terima kasih sgt2 mama...belalang dan nurul seronok sangat dapat berjumpa dengan mama dan papa tambah2 dpt bermalam di rumah mama..mama baik sangat..nurul puji masakan mama ..sedap sungguh nasi beriani dan ayam merah mama..sampai hari ni teringat..harap nanti kita dapat berjumpa lagi...belalang sekeluarga mengucapkan ribuan terima kasih diatas layanan mama n papa untuk kami dan memberi penginapan yang sangat best untuk kami di resort mama.jasa budi mama tak akan kami lupakan..terima kasih mama..nurul dan bllng sayang mama...