My Lovely Friends..

Tuesday, May 1, 2012

Bila waktu telah berakhir..

Salam hari pekerja & selamat bercuti buat semua..

ehem waktu semakin mencemburui mama..lama tak update entry `lemau & lembam` mama ni..hu2x..
mama ingin memohon maaf kerana lambat BW ke entry kawan2 maya tersayang..thanks kerana masih sudi dropkan komen & singgah kesini..kebelakangan ini mama tak berapa sihat..mungkin sedikit stress kot..dengan persiapan untuk majlis resepsi `cik n` pada 12 mei 2012 ni..hu2x..
kebelakangan ini juga mama sering terlena yg panjang..hukk2x..entah mengapa?..diwaktu2 begini macam2 `rasa` yang hadir & pergi..memenuhi hari2 mama, dan katil  adalah teman sejati mama !!!..ha2x..bolih gitu?..






24 comments:

Kasih Salina said...

salam mama..dah agak mesti mama bz sakan nih..xpe la demi anak tercinta kan..tp rehat secukupnya penting gak tu..

ashamami said...

mama jangan lupa bahawa kami semua di sini sentiasa mendoakan kesejahteraan mama sekeluarga. rakan2 blogger mama semua sayang mama...ok apa lagi...jommmm mama. kita kuatkan semangat. luv u mama.

ashamami said...

sayu nye dengar lagu tu...

dhiera said...

12mei dah dekat kan mama~ insyaallah akan datang jika tak ada aral melintang!

psstt, dah dapat dah kad kawen anak mama tu~ cantik ok kad dia.

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

1st time here. Kuatkan semangat k.

Melati Qistyna's Mummy said...

Bertabahlah Ma... Never give up, k... Tamo stresskan fikiran mama tu yek, rindu mama.... :)

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...

salam...wah anak mama nak kawen ke?? anyway cheer up okay mama!! luv u

teratai said...

Salam mama aini, saya pun udah lama x bw, sibuk dengan tugasan yg makin melambak!

Semoga majlis nanti berjalan lancar:)

SyuE said...

patut la tiap kali syu on9. syu tgk mama x komen blog syu.hehehehe. kita sama2 bz la mama! hahaha

Mak Lagenda said...

Mama jgn stress2 ye ma..just enjoy dgn apa yg mama buat skrg ni tau.

LM pun skrg ni pantang letak kepala. Mmg hanyut 2-3 jam. Huhuhu

Mama Adam said...

Jgn stress sgt ma... Nnti, makin teruk. Bila kita happy, at least sedikit bebanan terlepas

hayatunfadzila said...

Aslkm,
mama takmo stress2 ye, senyum slalu..=)

wahida said...

tak pe mama, take rest ok...

Papa Mifz said...

takmo stress2 yer mama...bila berpeluang rehat la yer...;)

el said...

get well soon mama
miss u so much :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rehatla dulu. ila penah ada sekali tue takmo update belog takde mood.. tapi seminggu je takde moodnya haha

mie said...

be cool...
sambil2 layan lagu ni..
ehehehee

Marya Yusof said...

As salam mama,

Marya pun minta maaf sb terlewat ke sini, take a good care of urself... Jgn runsing2 :))) Hugss... xoxo

Mr Bell said...

salam mama...

maap lama x dtg sini... semoga mama terus kuat dan tabah melalui hari2 yang mendatang :)

LYAfrina said...

moga mama iani baik2 saja yer

Pondok Usang said...

setia menanti celoteh mama.. =)

MulutPayau said...

Assalamualaikum mama...

Jgn stress2 ya mama....jaga diri dan jaga kesihatan....

Lagu opick ni mmng best...saya mmng suka lagu ni...

Shaiful Zaidi said...

salam mama...maaf lama x berkunjung ke sini. bzz sgt...moga mama sentiasa ceria untuk menyambut menantu..

nazirah said...

mama..
weeeeeeeeeeee lagi seminggu je kan..
chaiyok2 mama. kte jmpe nt insyaAllah ;)