My Lovely Friends..

Thursday, May 17, 2012

Candid Moment (12 mei 2012) bandar botanic klang.... :)

Salam semua..



ni siapa punya idea ni?..gggrrrr !!!..rosak ceiling i tau !!!..hu2x..

Thanks a lot en.blogger `ab`.. i like..hikk2x..


`wajah 3` kanak2 riang..orang kuat majlis `cik n` !!!..

pencabar `cik n`..zahra yg pemalu tetiba nak jadi `flower gurl` kerana minat giler kat jmr  & asyik cakap `adik sukalah kat abang jmr !!!..ha2x.. :)



*********************************************************************************************
*********************************************************************************************


17 comments:

el said...

sory mama..el x dpt nak hadir...kejauhann lah pulok..
papepun selamat dah semua..pasni leh la detin ngan papa pulok

ashamami said...

Asha jugak tak dapat hadir namun alhamdulillah suma dah selesai kan mama...

Miss Jim said...

hahahahah...lepas ni si cik thumbellina tue mesti dapat banyak souvenir dari JMR kan mama...sebab jadi peminat outstanding JMR...:p

Cik nunu yang kena carikan cik thumbellina punya encik cepat2 lah macam ni nampaknya :) or you kena lahir kan thumbelina boy version to attract si kecil tu huhuhu good Luck!

ummiarissa said...

mama masih dalam mood ceria dan gembira je bunyinya...tahniah sekali lagi!

Mak Lagenda said...

pencabar puan nunu?? Hahaha..mmg tercabar nt kot sbb bila zaman semakin berubah kelak, nunu makin berusia manakala si zahra plak semakin membesar dan cantik. Hiks..

Puan Nunu, sila jaga2. Ahahahaa...

So Shy Lady (SSL) said...

meriah btul. lega smua dh slesai tp pasti kpenatn blum hilang lg kan mama?

KhaiRin : anies said...

suka jg pic no 2 tu!

Marya Yusof said...

As salam mama,

Nice shoot! Candid biasanya menjadi kan :)) me gusta!

Melati Qistyna's Mummy said...

Cantik gaun cik n tu, *ke Nk kena tuko puan n :D

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

suke ngan gambaq candid... natural dan tak dibuat2 (^___^) luv pepel also... (^___^)

kakyon said...

cantik baju pengantin..suka pepel..

Rain said...

nak kawin!!!! haha.

mama, makin sihat ke ?

SyuE said...

mama. syu ade send email kt mama. sgt sedih ok. syu received kad mama 2 days after wedding anak mama. ;'(
sori mama...

Fabulous Me said...

Alhamdulillah semua selesai dah ye mama?

Maap x dpt dtg, suami ade koje last minit..

Nak tgk more gmbr pls!!!

MulutPayau said...

Alhmdulillah, semua dah selesai ya mama...

Tahniah mama...(maaf lmbat, tertnggal kereta api..hehehe)

Kasih Salina said...

lepas ni mama x sunyi dah la..blh main gan cucu plk..hihi..

..::..aRe-Na..::.. said...

Alhamdulillah..dah selesai majlisnyer...ana doakn dr jauh smg cik n dan suami kekal bahagia hingga ke akhir hayat..amin...
tgk kaler purple,tingat plak ana kawin dlu..kaler yg sama jgk..hehehe..tetiba plak..kan ma hehehe