My Lovely Friends..

Tuesday, May 15, 2012

`THANK Q FOR COMING`.. :)

SALAM SEMUA..


maaf baru malam ni mama dapat update entry tentang majlis resepsi aritu..sebenarnya selepas majlis mama tetiba saja down.. masa mama nak balik dari dewan mama rasa macam nak demam..sampai saja kat rumah tiba2 mama menggigil kesejukan..terus capai selimut yg tebal dan terbaring ..penyakit mama on semula..hu2x..mungkin sbb mama banyak berjalan & berdiri semasa majlis berlangsung..dan malam itu mama kesakitan sepanjang malam..sob2x..


dikesempatan ini mama ingin mengucapkan terima kasih buat semua keluarga & blogger yang sudi hadir kemajlis resepsi anak mama aritu..terharu sangat2 mama atas kesudian semua `teman2 maya` yang datang dari jauh dan dekat !!..mama memohon maaf jika layanan mama kurang memuaskan..hu2x..mama sangat2 menghargainya atas kesudian semua hadir kemajlis yg tak seberapa itu.. sob2x.. !!!.. rasa kesal..mama  tak dapat nak bergambar dgn semua keluarga & blogger..kerana jika ada yang perasan ada lebam dan birunya dimata kiri mama dan muka mama juga semakin bengkak !!!..hu2x..sebenarnya tetiba sahaja mata mama tak nampak & mama telah melanggar dinding kaca office tiara beach resort pada hari khamis sebelum majlis diadakan !! mama kesana atas urusan kerja...ehem en.papa terkejut bila dengar bunyi yg kuat..mujur tiada guest waktu tu..ha2x..kalau tak malu besar mama dibuatnya !!!.. nampaknya mama semakin `lemau & lembam` !!! waktu tu hanya ada mama, en papa dan pengurus akaun tiara beach resort tu sahaja..malangnya nasib mama aritu tau !!!..hukkk2x..


TERIMA KASIH BUAT BLOGGER YANG HADIR .. :)

YANG MANJA @ ank angkat ** 
miss jim.. missfairladyjim.blogspot.com

YANG VOGUE **
lagendamahsuri & family..  lagendamahsuri.com
mummysyafie & family..  mummysyafie.blogspot.com   
acikerna & husband..  mak3hero.blogspot.com
ribenmerah..  whatshewannatalk.blogspot.com
elly..  ellywithlove.blogspot.com
dee..  deekuntum.blogspot.com
ayu.. mr-ayu-mrs-rudy.blogspot.com
abby..  melatiqistyna.blogspot.com
ainnoraini.. ainnoraini.blogspot.com

YANG SWEET **
zakiah..  zakiah-shah.blogspot.com    tapi tak sempat berbual dgnnya..maaf mama tak perasaan..
anies.. aniesandyou.blogspot.com
cci..  wwwcahayacintailahi.blogspot.com
dhiera & en.tunang..  dhieranottie.blogspot.com
rain & iwan..  rainbowcloudy.blogspot.com  & hedzwan.blogspot.com

BLOGGER & BLOGGER`POLITIK` **
 @ `en. ab rahman` & keluarga..terima kasih !!! .dgn rela hati membenarkan `ESTIMA` kesayangannya utk digunakan menghantar brg2 kedewan..pagi2 lagi wife beliau sampai dirumah mama !!! ..anak lelaki beliau yg ensem tu..hikk2x.. menjadi pengapit JMR !!! pengantin kedewan juga dgn `ESTIMA` beliau !!!.. tima kasih tau..nanti bolih pinjam tak ESTIMA tu ? ha2x.. :)
@`en. akarumbi` & keluarga.. terima juga kerana menolong waktu dirumah & didewan.. 
@ `cik nana` & keluarga.. terima kasih kerana menjadi pengapit `cik n` ..lepas ni giliran nana pulak..ha2x..

** JUGA BUAT ASMIERA  & FAMILY **

TUNGGU MAMA UPDATE PIC.YG LAIN..takmo muntah2 tau..ha2x..
**************************************************************

27 comments:

Marya Yusof said...

As salam mama,

Tahniah, dah selesai majlis! Berderau darah saya bile baca ttg mata lebam & muka bengkak tu... Sedih pulak :'(

Take care mama...

Pssst... Pelamin tu sgt2 cantik! My fav color:)))

Kasih Salina said...

salam mama..cantik la pelamin tu..kesian kat mama, umpama dah jatuh ditimpa tangga pula.mesti sakit giler masa mama kena tu..hati2 ye mama..

LYAfrina said...

cantiknyer..
ramai gak blogger2 y dt..kalodkt, sure pegi gak...

apa2 pon,alhhamdulillah..semuanya bjln lncar.. mmg kalo sesekali buat mjlis bsr ni..bdn keletihan n blh jtuh sakit..apa2 pon rehat puas2 dulu ye..n moga beransur sembuh

el said...

sori mama el x dpt dtg..jauh seh hehehe
rmi jugak bloger yg datang huhuhuhu sure hapening ye dok
papepun semua dah selamat..pasni lega lah skit mama eh

Acik Erna said...

assalam mama.aini..terima kasih jugak sudi menjemput dan menerima kedatangan kami

Kakzakie said...

Besarnya pengorbanan ibu demi sebuah majlis utk anak. Selesai tanggungjawab dipikul - kesian sampai demam lagi mesti terlalu letih dan penat...

Pelamin pengantin sangat cantik...

ummiarissa said...

ala mama ..macam mana boleh terlepas banyak entry mama ni...tak tahu pun..apa2 pun tahniah ye!Untuk penganti "Selamat Pengantin Baru"...

Mak Lagenda said...

Mula2 LM pun terperanjat tgk mata mama gitu. Ingatkan lebam dek sakit mama tuh.

Apapun, semuanya dah selesai. Lega dah hati mama kan..

*SiRibenMerah said...

Salam,

take care Mama...
thanks sudi menerima kedatangan kami.. hehe :)

Shaiful Zaidi said...

salam mama..

Maaflah mama saya tak dapat hadir.
Seronoknya mama dapat berjumpa dgn blogger yg hadir.
Moga mama kembali sihat.

KhaiRin : anies said...

mama, berpeluh tau ketiak mencari tempat nyer...hehehe sesat barat tp gagahkan jg utk smpi...

syiela said...

alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar..

take care ye mama

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^)barakallahufikhoir...

salam ukhwah.. is folo sini

Deru Ombak said...

Assalamualaikum MA..
Maaflah, saya dah sampai tapi tak masuk. Cucu mengamok nak balik... Xde rezki nak jumpa. Sori!

Belalang hijau Perisik said...

sampai hari ni masih rasa bersalah dengan mama sebab tak dapat penuhi hajat mama... minta maaf sangat2 mama.. :(

♥Putri ilyanie♥ said...

sowi xdpt dtg... Putri de exam..huhuuuu... xpela..jnji mse nikah aritu Putri dh dtg..

Miss Jim said...

mama suka tak mak pengantin pun dapat hadiah jugak :)

asmiera said...

tq mama..bersungguh-sungguh layan kami that day. terharu plak..sbb br je kali kedua jumpa.. :) nampak mama mcm tak sihat...kagum sgt ngan semangat mama lawan sakit..

dhiera said...

pelamin tu cantik. makanan super sedap. rupanya ramai juga ye blogger yg datang~ tapi tak tahu.

Papa Mifz said...

wah ramai juga rakan blogger yang datang yer...best nyer...maaf papa mifz x dpt hadirkan diri...

tahniah untuk anak mama yer...semoga bahagia hingga ke anak cucu...amin..:)

teratai said...

Selesai sudah majlisnya,Tahniah mama aini...ramainya blogger yang datang!Tumpang gembira:)

sayazakiah said...

salam mama.. itsokay. ada peluang jmpa lgi yeee. hehe

jaga kesihatan tauu

stellaizz said...

sgt2 sedey x pat dtg sbb si adam ada sukan plk time tu......apa pon

SELAMAT PGANTIN BARU

lyza said...

Salam Mama
Cantek pelamin seperti mana comeynya flower girl tu.. :)

kakyon said...

salam mama..
maaf ye..akk tak sempat nk dtg.bnyk majlis n mcm2 hal pulak hari tu.apapun tahniah buat mama dn happy menerima ahli baru dlm keluarga.

ab said...

:)

Melati Qistyna's Mummy said...

Salam Ma... Time kasih la Sufi jemput kami sekeluarga... Tahniah buat mama n keluarga, Alhamdulillah sumenya dh selamat.... Bleh tenang2 kan fikiran skit pasni... Heee