My Lovely Friends..

Sunday, May 27, 2012

pic.resepsi `2`..

salam pagi semua..

hidup ini ada pasang surutnya seperti lautan..begitu juga dengan `blog lemau` mama ni !!!..kadang2 ber`update` kadang2 tidak..kerana bila kemalasan melanda diri dengan sendirinya ilham pun tak mari2..ha2x..

meh layan lagi pic. majlis resepsi aritu..


aksi seorg photographer..
ehem..sempat jugak
aksi 3 photographer bujang...


26 comments:

~US~ said...

swonok x dpt menantu? :)

Acik Erna said...

salam mamaaini..x pe..bila rasa sihat boleh je update..dapat jugak berita dari mama kan..

ummiarissa said...

mama ni dah dapat saya bayangkan dalam mood ceria je...belum habis rupanya cerita dapat menantu...he he he

el said...

mn gambar mama..nak gak lah tgk huhuh rindunyerrr

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...

cantiknya....mama sory x sempat datang, dapat kad tu dah lepas tarikh dah...so sad... =(

LYAfrina said...

comel sgt2.. deko pelamin cantik..bjupgntin pon cantik sgt2..mcm princess.. suka pic ke 3 tu..

Kakzakie said...

Photographer pun gian nak bergambar sama. Cantiklah background yg dipilih..

syiela said...

photographer pun tak lepaskan peluang bergambar dgn pengantin ye mama

Mak Lagenda said...

Hahaha..klu dah namanya photographer, mana bley x pegang camera tu kang..nak jugakkkkkk snap gambo bininya!

Rain said...

cantik & tenang tempat ni mama..

Juliet_iRa~" said...

cantik pelamin, baju anak mama..heee..amik kat klang la tu?

mama maaf ira xdpt hadirkan diri ms tu..ira tak ada kat selangor..maaf sgt..

mama sihat?

KhaiRin : anies said...

nasib baik x ttertonggeng msk tasik pg tu ;-)

kakrose said...

romantiknya mereka mama..

nazirah said...

wah bestnyeee.. mama..
cantik2 sume gambr ni..
suke cci tengok .. ;)

JMR said...

wah..mma dh up..kami pn xsempat lg nih..

Papa Mifz said...

cantek2 gambar tuh...jelas kelihatan kegembiraan....:)

obat herbal penyakit kuning said...

wahh selamat menempuh hidup baru yahh.. semoga menjadi keluarga yang sakinah mawadah warohmah.. amin. :)

MulutPayau said...

saya suka ngan baju purple pngntin tu...sweet sangat....sesuai ngan pngtin....

Deru Ombak said...

Assalamualaikum MA..
Saya suka pastel purple. Lembut dan sweet.. Photo2 buat kenangan manis dalam kehidupan. Nice!

.: iEyLa :. said...

assalamualaikum mama...
cantiknye...lagi2 kaler purple.. :)

Pondok Usang said...

hik.. yang penting mama sentiasa tak lupe pada kitorang.. =)

gnesop poseng said...

cantik gambar...

Juliet_iRa~" said...

insya-Allah mama :) mgkin 1 hari nanti kita dpt jumpa juga...

aah mama..bkt tinggi sgt romantik n sesuai utk honeymoon..hehe..tp sediakan ongkosnya laa..haha..;p

smoga mama sihat2 sentiasa dan jgn lupa mkn coklat mama tau..hehe :D

wahida said...

cantik kedua2 mempelai..sama padan gitu...

..::..aRe-Na..::.. said...

cantek2 sguh gambor2 sume tuh mama..
sakan betui photographer tuh..hehehe..semangat..baguih3

Melati Qistyna's Mummy said...

Org lom up g mama... Hiks