My Lovely Friends..

Monday, May 7, 2012

mengejar waktu.. :(

Assalamualaikum dan selamat malam semua..

hanya kemaafan yang mampu mama pohon buat semua kerana mama tak berkesempatan BW  ke entry kengkawan !! ..dan juga buat semua `silent reader`..ha2x..budget retis..hukk2x.. mama rindu kat u all semua..sob2x.. apa kan daya mama..minggu ini adalah minggu yang paling sibuk dalam hidup mama..ahahaha..mama sedang mengejar waktu !!..hanya 5 hari lagi untuk majlis resepsi `cik n`..semuga majlis berjalan dengan lancar..juga terima kasih buat semua teman2 blogger & `silent reader` yang telah menghantar email address untuk mama poskan kad undangan.. `excited` sangat nak bertemu semua !!!..terima kasih sudi datang kemajlis mama yang tak seberapa nanti..sob2x..
ehem..selepas majlis ni mama akan BW & terjah entry u all semua sampai lembam. !!!.ha2x..bolih gitu?..nak balas dendam kerana lama blog tak ber`update` kerana kekangan masa..waktu ni mama tengah berlari mengejar waktu yang semakin singkat..dan rasa sedih juga ada antara `kawan2 maya` yang tak dapat hadir..mama harap kita akan bertemu suatu masa nanti..insyaallah..hu2x..


persiapan terakhir..yang tak siap2 lagi..




19 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

Cantik Ma, nak satu bulih? Muahahaha

Mg mama sihat2 yek...

el said...

abby nk satu..el nak semua..pas majlis..bg kt el eh..hahahaha

Belalang hijau Perisik said...

nak kenduri mmg mcm tu kan... area2 umah belalang ni pun ada satu umah yang tarikh kenduri dia sama dengan cik n... tadi belalang lalu depan umah dia, tgk satu family tgh gotong royong bersih umah... huhuhu

Marya Yusof said...

As salam mama,

All the best & semoga majlis berjalan lancar...

Em.. Marya one of the blogger yg tak dpt nak hadir... Takpekan, insya'ALLAH klau pjg umur kite berjumpa :)))

Shaiful Zaidi said...

salam mama..
mmg teringin nak pi ke majlis mama, tapi saya juga ada terima jemputan kahwin kat kaw. utara ni pd tarikh yg sama..
harapan saya agar majlis mama berjalan lancar dan mama sihat sepjg majlis berlangsung.

Deru Ombak said...

Salam MA..

Saya membilang hari. Saya pun tak BW hampir seminggu, bz kepantai timur. Harap MA jaga kesihatan, supaya nampak ceria di majlis nanti. :)

JMR ensem said...

majlis saya pon hari ni..:-p

Fabulous Me said...

Wahhhhhhhh ade org tu nak dpt menantu bkn main lagi ;p

insyaAllah ma..

LYAfrina said...

hehe..xpe..uruskan perkara pting dulu..lps dah settle smua..blh la bw mcm biasa..apa2 pon lya doakan smuanya bjln lancar yer

Mak Lagenda said...

Sgt2 memahami kesibukan ibu pengantin ni. Apapun, mama jaga kesihatan mama baik2 yeh.

Rehatkan bdn jugak meskipun bnyk benda yg mama perlu buat.

Insyallah nnt kita jumpa kat majlis tu yeh..

syiela said...

salam mama

memahami kesibukan mama.. banyak benda nak buatkan macam tak cukup tangan je

apapun jaga diri dan kesihatan...

*** cantik tu pas kenduri pos kasi syiela hehehhe

KhaiRin : anies said...

mama, insya allah sy akn dtg tp x leh lama2 sbb kena rushing g ke bangi pastu kena blk kg sbb ptg tu kol 3 ada nk bertunang..hrp2 kita dpt jumpa sabtu nnt..

Acik Erna said...

assalam mama..acik harap mama sihat dihari lansung nanti..jaga kesihatan ye

ieja amieja said...

assalamualaikum mama..
buat lah apa yg perlu dulu mama..senang2 nnt leh lah BW..semoga persiapan majlis berjalan dgn lancar & jgn lupa t.care diri mama tu..

wahida said...

harap persiapan mama berjln dgn lancar...

rasanya saya tak dpt dtg lah mama....huhu...

Pondok Usang said...

walaupun dah lama mama tak BW.. bile mama BW.. tak pernah pun lupekan blog kite.. thanx mama... =)

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...

tahniah mama bakal dapat menantu....hehehhe miss u

ainnoraini said...

Semoga majlis berjalan lancar...
Insyaallah kalau tak ada apa urusan pada hari tersebut akan datang...

Jaga diri ye mama aini...

kakyon said...

salam mama..
akk berharap sangat dpt jumpa mama satu hari nanti..