My Lovely Friends..

Monday, January 7, 2013

` little princess.. ;)

selamat malam semua..

 ini `little princess zahra`.. my niece..


*******************************************************************************

and yang ni  pulak my `little princess` ira.. 
bole tak?..ha2x..
sekarang ni ira dah lulus ujian cara2 nak pegang baby..!! 
and ini `niece`pertama ira.. `little princess amanda` - baru berusia 3 bulan..dia tinggal kat jepun.. ;)



13 comments:

Kak yon said...

salam mama..
mama sihat ke?
waa..asik sebut princes jer.dah nak dpt cucu ke? :)
rupanya seronok menjaga cucu ni mama.hilang tension. tapi tulah..atok pulak jeles..

el said...

ok ok..tok mama dah lulus ke nak dukung bb t..kan lama tok mama x dukung bb..hehehe

MulutPayau said...

Semuanya comel....

Papa Mifz said...

tak lama lagi turn mama pula bergelar nenek kan...:)

shaiful zaidi said...

salam mama...comelnya depa berdua.

LYAfrina said...

wah..nnti mama leh timang cucu la..
one day.. mesti asya besar mcm anak mama gak.. n time tu msti lya akn rasa kehilangan.. ye la..dia satu2nyer princess kt kan..

Lagenda Mahsuri said...

lulus ke ma?? still nmpk cam kekok lg Cik N pegang baby. Hihihi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi comelnyerrrr

.: iEyLa :. said...

tomei...hiks

Ros said...

Assalamualaikum mama,

Amboi comelnya....he.he...

Lama jugak Kak Ros tak mai ziarah mama kat sini,sibuk..he.he...mama sihat ka..?

kasih Salina said...

salam mama..alololoo..comelnya..tak lama lagi mama plak dapat cucu la..lepas ni bz dgn cucu la plak mama yer..

TiranaAduka said...

salam mama
Lawatan malam

airis aries said...

Salam..seronok dah ada baby,bila tah airis nak dapat baby ke 2