My Lovely Friends..

Tuesday, January 22, 2013

Tiara Beach Resort to BW- `prima inland sea resort`..

assalamualaikum & selamat petang semua..

bangun dari pembaringan yang agak panjang..konon2nya la kan nak menghirup udara segar..pagi2 buta dah ajak en.papa balik kerumah tiara PD.. ;)
ehem terkejut..sampai kat sana dah tak ada lagi signboard `tiara beach resort` itu !!.. :( 


 terkini..

terus mama meluru kepondok pengawal..sambil bertanya `kenapa dah nama lain?..`puan, tiara beach resort tlh ditukar nama & diuruskan olh pengurusan baru best western`..
`ehem saya tak diberitahu pun` !!. jawab mama..hu2x..
 tak dpt surat pemberitahuan ke? tanyanya lagi..`tidak` !! laju je terkeluar ayat tu.. :(


semua berwajah baru !!.. (cat baru)..


dahulu..**

baju baru cik sotong, pepel  gitu !!..

**dahulu.. **

dan ini wajah baru cik gelungsur !!.. 

** tiara beach resort telah bertukar berwajah  .. ;)
dan bertukar nama kpd `PRIMA INLAND SEA RESORT`**..

30 comments:

shaiful zaidi said...

Salam mama... rebranding
Okla mama semua baru,..
InsyaAllah bulan Mac saya ke PD...ada urusan rasmi.

Belalang hijau Perisik said...

baru tukar ye mama...
ritu pegi still tiara beach kan...
nak tido sini lagi! nak tido sini lagi! :P

SCLover said...

salam mama :) weeeeeeeeee...cik sotong dah purple... ni wat teringin nak p lagi nih.. tp bila ?? :(

Papa Mifz said...

oh sudah tukar yer...baru tau...

TiranaAduka said...

salam mama
Barulah ta tau.nice sharing.

ieja amieja said...

salam mama,,
ank2 ieja pun cbuk nak g sana semata2 nak mandi kolam je.ieja yg dekat ni pun x tau dah tukar nama..hehe..byk hotel2 dan resort kat PD ni tukar nama n pengurusan mama..agak2 mana yg kurang menyerlah tu mula lah company len take over..x pun saja tukar nama baru..nak menonjol..
mama slalu g situ ada beli apatment ctu eh..

el said...

sotong pepel iii loikkeee haha

JMR said...

nak kena stay sana lg la gini..nama dh bru..omputih sket bunyi..

Deq's Qienz said...

xprnh lg sy smpy pd..trigin juga

ummiaiman said...

salam mama...bestnya ada sotong ungu tu...mesti anak anak mama enjoy kan...happy holiday...
salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

Zakia said...

hihi..best sangat bercuti

Kasih Salina said...

penjenamaan baru ye mama..adat la tu dalam bidang perhotelan kan..
selawat dan salam ke atas junjungan nabi Muhammad saw...salam maulidur rasul ye mama..

Ros said...

Assalamualaikum Mama,

Wahhh...semuanya tukar baru he.he...

Kak Yon said...

sesuailah sotun tu tukar kaler pepel mama.dah tukar pengurusan ye mama. akk baru sekali menginap disini masa baru di buka dulu..

Qhaifa Nur said...

dah tukar baru yup...
tempat macam ni memang perlu pembaharuan...

wahida said...

eh, sepatutnya mama patut diberitahu kan...mungkin miss communication ni...

tapi nampak semua baru...semangat pulak rasanya nak check in sana...heheh...

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

Ummiarissa Mahdi said...

Oh sudah tukar ka?dah pernah ke sana sekali

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xpenah sampai lagi....

suri solehah said...

seronok bercuti mama

dhiera said...

rebranding. mama ada share juga ye dlm tiara beach resort tu?

zoora qushairi said...

hye mama :)

wahh dah tukar nama n management baru..makin cantik plak. baju cik sotong yg mahal tu..purple kaler .hehe

TiranaAduka said...

salam mama aini.
Lawatan pg.
Pekabar mama ainiku?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah khamis

miss panjang@Mrs.Panjang said...

salam ade contact number x? igt nak bercuti 9-10 mac ni..if ade please email kt saya A.S.A.P... TQ..
misspanjang@gmail.com

airis aries said...

Salam..best nyer g bercuti,tunggu airis sihat lah baru g kalu hubby terajin lah nak bawak bercuti..hehe

Cinta Misteri said...

dah dengar khabar2 angun gak. so, confirm laa ni. CiM dh 2 x bermlm di tiara, pilihan bilik haruslaaa yg 2 tingkat. sumbat seisi keluarga smbil bawa toto, baring brgelimpangan di bhgn bwh yg luas, CiM dgn en.hubby tidor laaa di katil d bhgn atas. classssss gituew..

mama aryan said...

tak penah pegi sini lagi

Anonymous said...

mama, berminat nak sewa studio apartment 29 mac ni. still available x? contact sy di haslinidayu@yahoo.com. tq

Sewa mobil jakarta said...

hmm asik tuh kelaitannya