My Lovely Friends..

Sunday, January 20, 2013

selamat bertunang nana & din.. ;)

salam hujung minggu semua..bagaimana hari u all semua?..

nana & sentuhan pelamin-makeup dr kutiq andaman..

syukur alhamdulillah mama sempat menyiapkan `hantaran `sepupu mama- nana..biasalah penghidap `overlap sle` seperti mama ini sering bermain2 dengan penyakit !!!.. :( kau ade?..
sebenarnya percaya tak seawal 2 bulan+ mama telah menyiapkan dulang hantaran tu..takut tak dapat disiapkan !!..semalam 19 jan 2013 selamat dilangsungkan majlis pertunangan sepupu mama nana & din..


tema cream & gold pilihan my cousin sendiri..ehem mama yg gubahkan..hu2x..

ehem yg ni cousin nana- (my sista) & my auntie yg vogue gitu !!..


tudung light purple tu my auntie..mama nana & adik2 ipar serta ank2 buah dia..ehem my auntie tak lalu nak makan selagi majlis tak selesai !!..katanya lagi masa majlis my `clg` aritu pun mama tak lalu makan..ha2x..

ehem semuanya senyum sampai ketelinga bila majlis selesai dgn selamatnya..seperti biasa tuan punya blog lemau ni tidak dapat `enter frame` sekali..kerana baru baik dari sakit..muka pulak semakin bengkak..ha2x..alasan2 yg selamat !!..tak gitu?..

** buat my dear cousin nana & din selamat bertunang dan semuga berbahagia hingga kepelamin..amin..

18 comments:

Kak yon said...

rajinnya mama. Dlm tak sihat sempat juga buatkan barang hantaran. Moga mama sentiasa happy bersama sadare mare..

Anonymous said...

Selamat bertunang Nana dan Din

za said...

selamat bertunang nana dan din

Acik Erna said...

assalam MA,,tanagn MA memang seni lah..cantik gubahan tu..selamat bertunang buat sepupu MA

TiranaAduka said...

salam mama...
Dengan doa diiringi buat mama aini...semoga dengan kehadiran TA dapat menceriakan mama hari ini...

TA doakan semoga mama sentiasa di bawah limpah rahmatnya dan sentiasa ceria....
Jangan lupa makan ubat ,,,jaga pemakanan,,,,,jaga tidur mama...

Amin amin semoga mama lekas sembuh....

TiranaAduka

sal-nurbeena said...

Selamat bertunang. Pandai akak mengubah. Sal ni lak keras tangan.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bertunang nana n din

Belalang hijau Perisik said...

ni hantaran yang belalang tgk ritu la kan mama? cantik2 :)

el said...

rajin tul mama ni..papa x tulun ke?

MulutPayau said...

cantiknya gubahan yg mama buat...

Selamat bertunang nana dan din...

LYAfrina said...

salam mama..moga mama sihat aje...

cantik st pelamin+baju bertunang..wah..mama mmg ada jari2 seni..selau gak buat hantaran kan..

syiela said...

kreatif la hasil tangan mama.. mama ni rajinkan.. dalam tak sihat ada hasil dari tangan

shaiful zaidi said...

salam ziarah mama..
selamat bertunang buat Nana dan Din

kasih Salina said...

selamat bertunang buat sepupu mama..cantik gubahan mama tu..kreatif..

Deq's Qienz said...

wahh btunang baru..ingatkan akd nikah td..hehee kemain dia ek..smg mereka bahagia hingga syurga ya

teratai said...

semoga berlangsung ke jinjang pelamin. Tahniah!

TiranaAduka said...

moga mama sihat hendaknya di samping keluarga tersayang.amin

airis aries said...

Salam..moga ikatan tu akan kekal ke jinjang pelamin.