My Lovely Friends..

Tuesday, June 5, 2012

** CONGRATS.. :)

Selamat malam semua..
kerana `lemau & lembam` menguasai diri..blog  jadi tak terurus..sering tak ber`update` !!!..ehem blog lemau je pun.. hu2x..
seperti minggu lepas, esuk mama akan ke PPUM lagi..memang penat berulang alik kesana..dengan jalan yang sentiasa `jammm` buat mama stress sangat !!!..apapun hidup ini memang banyak ranjau durinya !!! ..hu2x..

** TAHNIAH buat 2 ensem boy dr keluarga mama yang memasuki  `u` & `matrik`minggu lepas :  :)
nuni.. : universiti pertahanan nasional malaysia..
iji.. : matrikulasi kuala pilah..
mama tumpang bangga dengan mereka !!!..
ehem syukur alhamdulillah `puan n & jmr` dah melepasi waktu2 itu.. 

konvo `puan n & jmr` oct.2010..ehem mereka satu `u`.. :)


 ##  salam sayang & maaf buat semua..mama `down & down` lagi aritu !!!..hu2x..balik dari PPUM nanti mama akan BW kat entry u all semua ya..rindu sangat2 nak BW  !!!.. hikk2x..

19 comments:

ainnoraini said...

saya pun rindu sama mama tau..tak pe kesihatan lagi penting..banyak2 berehat yee...jangan susah hati tau,mama kan kuat dan tabah orangnya...

hajiMete said...

xper makk.. blog bukanla hakmilik kekallls.. ehheee

Acik Erna said...

assalam mamaaini..tahniah buat keluarga mama dan mama jangan lupa jaga kesihatan

KhaiRin : anies said...

oooo 1 u rupanya...

tahniah tahniah

.: iEyLa :. said...

get well soon mama...
congrats tuk ur family mama.. :)

syiela said...

rindu mama juga.. tapi kesihatan mama yg paling penting. moga cepat sembuh ye

Kasih Salina said...

salam mama sayang..tabahnya mama menghadapi ujian Allah swt..tu dugaan buat mama, tuk saya belum tau lagi apa dugaannya..saya sentiasa doakan mama cepat sembuh ye..

Azian Elias said...

congrats

Shaiful Zaidi said...

salam mama..tahniah buat family mama yg masuk U dan matriks tu..
buat mama, moga kembali sihat..

Papa Mifz said...

tahniah buat mereka semuo...:)

Mak Lagenda said...

Tgk gambar org berjubah konvo, huaaaaa..tak sabar2nya nak abiskan study nih!!

Mama doakan LM steady dan mampu smpi ke garisan akhir ye ma..

za said...

Salam mama aini ... jaga diri dan kesihatan ye... M.I doakan semoga mama kuat semangat dan x mustahil penyakit mama tu bole sembuh..yg penting semangat mama tu.. jangan putus asa.. kalau bole mama habiskan masa dengan membaca Al Quran... Insya Allah hati akan tenang.
Tahniah buat dua orang famili mama yg berjaya melanjutkan pelajaran tu... Semoga mereka akn berjaya dengan cemerlang dunia dan akhirat...

stellaizz said...

miss u mama......hope mama kuat and cepat sehat

Mama Adam said...

Jgn stress sbb x update blog. Jadikan blog ni sebagai terapi je ma.

Semoga mama "kuat" sentiasa. Ameen.

Kamsiah said...

tahniah kerana berjaya mendidik anak hingga berjaya
salam kenal and follow sini

MulutPayau said...

tahniah utk mama dan fmly..

Banyakkan rehat ya mama...kesihatan tu lebih pnting....sayanggg mama...

nazirah said...

wah tahniah.. suweet je tngok gmmbr konvo mereka ni mama :)

teratai said...

Tahniah!

Anak kak si angah tengah bercuti sekarang, bulan 9 ni baru masuk sambung belajar di univ thn 1!

Rain said...

anak-anak sentiasa kebanggaan di hati dan mata kedua ibu bapa :)

mama tabah!