My Lovely Friends..

Monday, June 25, 2012

** far away princess - `jim`.. :)

ehem nampaknya sifat `pelupa` mama semakin menjadi2 kebelakangan ini  !!!.. :(

buat princess yang cute.. missfairladyjim.blogspot.com    ** terima kasih.. `far away princess` atas adiah yg mama terima aritu !!.. hu2x..adiah ini diterbangkan dari  tanah suci mekah sewaktu `princess` menunaikan umrah aritu..cantik `clutch bag` yg berwarna hitam tu !!!..& thanks juga dear `princess`..kerana sudi datang dari JB utk hadir kemajlis resepsi `cik n` aritu..oppp..sori dah jadi `puan n` !!.. hu2x..


princess jim & jmr @ puan n..


`clutch bag`dr princess jim.. :) sgt cute..
kad dari `princess jim`..




***ehem..terbau2 nasi minyak org JB tu.. :)




` BUAT `TEMAN2 MAYA` YG DISAYANGI..TERIMA KASIH JUGA ATAS PERSAHABATAN YANG DIHULURKAN !!!!..SEMUGA PERSAHABATAN KITA BERKEKALAN HINGGA AKHIR HAYAT MAMA..

18 comments:

Mak Lagenda said...

Cantiknyaaaaa cluth beg tu ma. Blig2 lagik!

~Beb~ said...

Vahvahvahvah mengerlip2 la mama dgn clutch baru..

Ctk pelamin puan n!

Ros said...

Assalamualaikum mama,

Rezeki mama....cantik sangat beg tuuu...he.he.he...mempelai pun sama cantik sama padan...

Ya mama..semoga persahabatan kita semua akan berkekalan....

Marya Yusof said...

As salam mama,

Wah, bestnye dpt clutch bag from Macca! Cantiknye black color! Looks smart & elegant! :))

..::..aRe-Na..::.. said...

salam mama..waaa,canteknya
clutch bag tuh...
btuah mama...hehehe

Cik Misstree said...

As-salam.

Mama Aini,

Di antara saat gembira dalam hidup ialah apabila kita menerima hadiah. :)

.: iEyLa :. said...

cantiknye beg blink2 mama...
hihi...sakit mata pndang..auww..hihi

nurbeena said...

beg blink2 yg chantek!

WuMing said...

Tahniah...Cantik bag tuu...

wahida said...

saya pun hepi dpt kenal mama!!

el said...

mama nak gi mn bw cluth tu nti
tuk saya xde ke..hehehe

KhaiRin : anies said...

cantik clutch tu..jln dr jauh bleh nmpk hehehehe

syiela said...

cantiknya ma clutch tu..

moga persahabatan maya ini berkekalan ye ma

idasm said...

bestnyer dapat hadiah. rezeki ye mama.. hehe..

take care mama...

Miss Jim said...

huhuhuhu amboi mama siap buat entry khas untuk present kecikwww tue segan giler wahahhaa...

mama pakai tau if datang jim kawen nanti weeewitttt gitu!

nazirah said...

wah santiknye huhu

Kak rose said...

Waa..nanti boleh mama melaram sakan masa gi majlis kawen miss jim..:-)

Rain said...

jauhnya dari johor?? sungguh mengharukan....