My Lovely Friends..

Thursday, December 13, 2012

BUDAK boring+sengal.. ;)

assalam..


semalam budak nakal ni lari lagi..
ehem dia pun boring asyik duduk kat rumah je !!!..hu2x.. 
** ayat cover kemain.. ;)

akhirnya jumpa dia kat kelongkong (longkang) depan rumah yg takde air..ehem pandainya dia bukak sangkar yg dikunci..  :)

~~~ingin lari dari  semua kesedihan..tapi dia terus membelenggu hati !! .. 
ingin merasakan sedikit kebahagian..tetapi semakin jauh dia pergi..~~

29 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

eh pandainya dia buka sangkar...comel kucing :-)

salam kenal dr ibuqalief :-)

syiela said...

nasib tak hilang...pandai dia menggodek sampai terbuka...

Ujie said...

Jom lari gi jln2.. tpi tiket murah x muncul2 nie, camne nk book..?!#$@

Belalang hijau Perisik said...

belalang igt klu mama kasi keyboard kat kucing mama tu silap2 dia leh buat blog pa?

hahaha gurau2 je mama :P

JMR said...

bijok kucing ni, sapa ajar dia?:-p

~Beb~ said...

mmg ddk sangkar ke? cuba mama borak2 dgn dia. lapang dada.. :) ain ade ramai gak anak2 buah bulus ni. kalau keluar jalan2 berhari2 dorang ni ddk hotel tau. hotel kucing rm8 sehari. rindu betol nk blk jenguk depa if tinggal

Mama Adam said...

Hihi... bijak tau kucen ni. Tp, MA takut kucen :p

TiranaAduka said...

salam mama aini.
Melawat mama di malam jumaat setelah pulang dari masjid.
Pekabar?

Marya Yusof said...

As salam mamaaini,

Alololo... nak kena pasang rantai ni si degus2 ni! Berapa dah umurnya ni mamaaini? Besar & sihat nampaknye ni...

wahida said...

comel!! bijak pulak tu...

Syaza said...

Salam..
Keluar dari topik sikit..
Saya ada terbaca ttg apartment dekat tiara beach resort dan berminat nak menyewa..
Bole bg details dia tak..
Ni email saya..
gem_zoster@yahoo.com

CeqGu said...

bijakk...bijak hehehe...tuan dia bagi makan apa agaknya :)

Papa Mifz said...

kalau hilang tak jumpa pasti sedih kan...huhu

TiranaAduka said...

salam mama aini di pg sabtu

Kakzakie said...

Dalam longkang kalau kering ok juga tapi kalau basah kesiannya...

MulutPayau said...

comel dan bijak....

TiranaAduka said...

salam mama aini
Jalan2 tengahari minggu melawat mama aini.>smoga ceria hendaknya.

LYAfrina said...

owhhhh..comelnyer kucing.. ye la.. dia pon mcm kt..nk gak mkn angin kat luar.. hehe...

** lya hrp mama baik2 saje ye... take care mama.. smoga mama trs bgembira
;-)

aimaniman said...

ingatkan sapa budak nakl.. rupa2nya kucing comel, bijak plak tue melepaskan diri..

dhiera said...

adoi... naseb mama jumpe klo tak lagi sunyi la mama~

teratai said...

Pandai betul dia buka pintu sangkar! Yang kat rumah ni, simontel bila buka pintu sangkar terus masuk rumah tapi kadang2 tu pandai juga mengilat masuk bawah kereta .....nak lari!

shaiful zaidi said...

salam mama...cutenya kucing ni...

SpoRa CoMeL said...

kUCING sIAM KE TU....

Kasih Salina said...

salam mama..anak angkat mama ke tu..comel jer..

Nisah Idham said...

salam ukhwah..
comelnye kucing..
pandai nak menyembunyikan diri ye..

Cikgu Ma said...

dah lama x der kucing..tak minat nak bela..hehe

Rain said...

bagi ikan sekor, umpan dia mama..

kalu lari gak, makanya kucing ni spesis yang herbivor, makan sayur je.. pew dahsat2.

Kak yon said...

power betul ayat mama kat bawah tu..penuh bermakna..

Kasih Salina said...

comelnya kucing mama tu..