My Lovely Friends..

Tuesday, December 11, 2012

Tension tak? - (3).. ;)

Salam semua..
bagaimana hari u all?.. ;)

BERTAMBAH TAK TENSION KALAU KUCING U ALL BUAT PERANGAI LAGI..

kita nak tenguk tv..dia sibuk nak enter frame jugak !!!


tetiba tenguk dia landing baik punya kat dalam mangkuk maggi kita  !!!.. ha2x..
                                                (pic.dicilok dr en.google).. ;)


*** ENTRY MERAPU ORANG KENA TINGGAL SORANG2 KAT RUMAH !!!.. ;) ***

28 comments:

cheeze maz said...

Salam kenal rakan FB yg dihormati.

Tension ke? Jangan tension2.

Akak datang menjemput menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya @ tiada blog, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html
3) Tinggalkan komen menyatakan bila (tarikh & masa) vote cheezemaz : “saya tiada blog, saya fan di CHEEZE MAZ PAGE “

syiela said...

salam mama.. tak jadi marah sebab sangat comel :)

*SiRibenMerah said...

salam mama..ala sian mama kena tinggal sorg2.. sape yg tgl mama tuh?
meh iyra temankan.. hehehehe

el said...

alah shian nyerrrrrr

alolololo shomel tul cat dok lam mgkuk megi mama tu w/pun itu bkn cat mama lo

shaiful zaidi said...

salam mama...cute la kucing yg bawah tu...

el said...

mama!!!are you going to be tok mama soon..is that truth

speking giler dow hahaha

tahniah lahhhhhhhh mama..wahhh seronok lah mama

so pas ni el pggey mama tok mama..rasa cam tua sgt ke lalalala

Qhaifa Nur said...

tension sekejap...
sebenarnya kucing ni nak ambil perhatian kitalah tu he..he..

Ummiarissa Mahdi said...

ha'ahlah memang nampak tension...kesian kena tinggal sorang2...hehehe

inazamri said...

alahai kalau mcmni la kucingnye..terus rasa geram nak peluk2

Mak Lagenda said...

comei pangai tecen2 tu semua yea ma..

CeqGu said...

alaaa cutenyeeeeeee.....duk dalam mangkuk megi yg tak tahan tu...hehe

edNA tinynasweet said...

Die mintak perhatianla mama.. Ade mase jom singgah blog ena. Ade promosi produk at lelong :)

teratai said...

kelakarlah mama ni:)

Kak yon said...

alahai..cumelnya duduk dlm mangkok meggi..rasa nak usap2 muka dia..

Belalang hijau Perisik said...

hahaha nmpk mcm teringin nak berlakon sekali je kucen mama tu :)

mama aryan said...

Hehe..cumil jek

LYAfrina said...

hehe..kiut je kucing2 ni..
alahai..mama sian sorang2 ye.. en.is kemana ???

Ros said...

Assalamualaikum mama,

Gambar yang kat atas..,dengki lah tu pasai mama tak melayan dia kot he.he...

TiranaAduka said...

salam mama aini.
Tu namanya dia nak manja lebih..kurang belaian dari mama kot? Hehehe

Deq's Qienz said...

kiutnya kucin tuhhh

wahida said...

alahai mama...comelnya kucing tu landing dlm mangkuk cenggitu...

kalau saya nak marah pun tak sampai hati....ekekek...sbb comel sgt...

MulutPayau said...

comel jer kucing tu...
Tapi memang tensen kelau tnggal sorang2....

TiranaAduka said...

salam sis
Syukur alhamdulillah dah sampai.selamat pd terima pd tangan sis.
Sebenarnya ta malu nak bg .sebab pemberian tu tak mahal.

Masa tu teringat semua shabt blogger.nak bg ole2 tanda kenangan ta berada di sana

ainnoraini said...

mama ok tak hari ini...
kalau tak meh ikut saya coti2 malaysia..huhuhu

Papa Mifz said...

boleh lak kucing tuh landing2 dalam mangkuk yer...comel jer...hehe

Marya Yusof said...

As salam mama,

Dlm mangkuk tu rasa nak mamam je...comei! hehehe

SpoRa CoMeL said...

hEHE..CuMell Sesangat..mama pun peminat kucing jugak ye..same la kite...;)

Kasih Salina said...

haha..bertuah punya ank kucing..