My Lovely Friends..

Sunday, September 11, 2011

** DILANDA KE `bz`an..

ASSALAMUALAIKUM ..
Salam syawal ke 13 semua..kemana hari ni ?..dapat jemputan open house tak?..
Petang2 ni baru mama dapat mengupdate entry..baru balik dari majlis makan2 dirumah`jiran` mama...(majlis aqiqah, cukur jambul  & open house raya) sekali !!..mama seperti biasa pergi kemajlis tu dengan auntie mama kerana`encik`mama keluar kawasan lagi.. :(
sampai dirumah jiran mama tu terkejut ada tiga khemah yg dihias cantik, macam majlis pengantin je !!..makanan yang sedap2 ditempah dari `Salehah Catering` yg terkenal diklang !!..banyak sangat makanannya !! sampai mama tak tahu nak makan apa?  :) 
mama tak snap pic.makanan tu sebab apa kata makcik jiran mama ni, nanti dia ingat mama tak betul pulak..ahaha..dia tak tahu pun mama ada blog..hu2..
majlis ni sahaja dibuat dirumah moyang baby ni..nama baby Nurhannah Damia binti Mohd Fairuz.. ini adalah `cicit pertama makcik jiran` mama ni..beruntung baby sekarang ni, majlis cukur jambul pun disambut besar-besaran..

kad undangan `baju baby` !! cantik sangat.. :)




n..cenderahati dlm beg warna pink..


BESTNYA DAPAT UNDANGAN KEMAJLIS CUKUR JAMBUL NI & HARI NI MAMA TAK MASAK..SEBAB PERGI MAKAN FREE.. :)

34 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

Best nye Ma dpt mcm2 dlm beg hikmat tu....hehehehe

Smlm kitaorg p open house kt selayang br, arini rehat aje, guru sok peksa.... :)

miss wh0 said...

cantek nyer...tq yer mama wish bday..

lagenda said...

best p majlis cukur jambul baby org ye ma?? Sok lusa, mama lbh hepi dan hepier sbb bleh buat majlis cukur jambul sendiri..hehehe

LM leh bayangkan mcmana mama punya excited dan hepinya klu dah smbut cucu sendiri nnt..:)

farah adila said...

bestnyaaaaaaaaa....
cantik bear pink...pink lagi tuuuuuu...
wah bestnya mama,asyik mkn free,klu farah dekat ngan mama mesti farah tumpang sekaki...hehehe

kakchik@ella said...

Salam mama. KC 1st time dtg sini. KC pun suka di undang ke majlis-majlis macam ni. merapatkan silaturahim dan mengalu-alukan kedatangan 'org baru'

MaMa AiNi said...

** melati qistyna..abby best kan abby dpt jemputan sambil berkenal2 dgn tetamu lain..he2x..juga makan free..

MaMa AiNi said...

** miss who..memang cantik & grand majlisnya..he2x..

MaMa AiNi said...

** lagenda..mahsuri..ha2x..lambat lagi kot !!..banyak sgt majlis2..next week pun ada hu2x..mama harap mama ok n dpt hadir kat majlis kahwin & open house raya tu..

MaMa AiNi said...

** farah..he2x..memang cantik bear pink tu..ya farah..meh balik semenanjung n kerja kat sini..ha2x..blh ikut mama kemajlis2 camni..

MaMa AiNi said...

** kakchik@ella..mslm..Thanks ya sudi dtg kesini..betul tu KC..kita dpt jumpa kawan2 baru..

stellaizz said...

comel nyer kad undangan berbentuk romper tu...so sweettttt.......

wah byk cendera hati,,,,,

L said...

nk2 satu.. huhu

kamu berakhlak ker?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

Belalang Hijau said...

huih, dah mcm gift org kawen pulak...hebat betul~

wahida said...

cantiknya kad undangan tu..kreatif betul dorang ni kan mama?

MaMa AiNi said...

** stella..ya..cantik sgt...tulah banyak betul cenderahatinya..dah mcm majlis org kahwin pulak..he2x..

MaMa AiNi said...

** L..silakan ambil pic.ni..he2x..

MaMa AiNi said...

** Belalang..ya hebat sgt !!..memang mcm majlis org kahwen dah..he2x..

MaMa AiNi said...

** wahida..ya kreatif diaorgni...n majlis pun grand..cicit pertama katakan..

SyuE said...

sgt cute kad jemputan tu mama! kreatif! bile lak aqiqah utk baby mama? kakakaka.. ;p

MaMa AiNi said...

** syue..ya cantik & kreatif..kah2x..pandai nya syue wat lawak..doc.tak benarkan !!..hu2x..

0nenanina Vanilla said...

cantik2 la barangye..nak satu! hihi

ummiarissa said...

wah..bestlah mama...makan sedap-sedap tak yah masak...cantiklah kad undangan dia...memang rajin betul orang yang buat tu

MaMa AiNi said...

**Onenanina..ya cantik..he2x..dtglah klang !!..

MaMa AiNi said...

** ummiarissa..ya betul tu..he2x..mama tak masak pun hari tu..memang kreatif diaorg tu..thanks ya..

Run Away♥ said...

nak 2..3...leh tak..hik....memang cute...;d

KhaiRin said...

comeyyyyy nyerrrrr..org skrg tersgt2 la kreatip nyer

el said...

kalo dekat mau je el join
kiut tul kad invite tuh...
sib bek xde food pic..kalo idok mau el jilat skrin kehkehkeh

mummysyafie said...

comel nya kad tu mama..kreatif la.

MaMa AiNi said...

** Run Away..he2x..cute kan..

MaMa AiNi said...

** Khairin..memang kreatif diaorg ni..

MaMa AiNi said...

** El..ya kalau el ada mesti meriah !! dgn sigegurl el tu sekali..ha2x..

MaMa AiNi said...

** mummysyafie..nor aha..cantik kad tu..

nazirah said...

wowww !! cci tengok macam kreatif betul la
dengan kad dan cenderahati tu sangat2 la
kreatif.. suka pulak cci tengok mama.. hehe
tetibe dpt idea tuk bertunang nt eh eh
tetttttttt... huhuhu

MaMa AiNi said...

** nazirah..cci ya kreatif kan !!..he2x..dah ada idea tu..cepatkan tarikhnya..tetttttt ...