My Lovely Friends..

Thursday, September 8, 2011

`PELBAGAI RASA`....


Salam syawal ke10 semua...

PELBAGAI RASA YANG  DATANG BILA...
RAHSIA TERBUKA ..uwaaaaaaa !!...MALUNYA....




BILA SEMUA ORANG JUGA DAH TAHU BAHAWA :


MAK + ANAK + BAKAL... SEMUANYA  ADALAH  BLOGGER JUGAK !!!..




** PERNAHKAH U ALL SEMUA MELALUINYA... .rasa malu nak dropkan komen kat entry anak + bakal.. !!.. ha 3x..

30 comments:

0nenanina Vanilla said...

gambar ain salam ke mama? hihi.. teka je.. meiahla klu 1family kaki blog..wtpe nak dimalukan..

Amyna said...

Belum ada anak mama....adik badik ada la yang blogger.Sure syeronok mama... hehehe!

JMR said...

sapa blogger ma?? cntik gmbr tu..heheheh

farah adila said...

bagus la mama...FAMILY BLOGGER...:)
seronok tuuuuuuuuuuu...^__^

wahida said...

best apa kalau semua anak beranak blogger...saya takde sorang pun yg ada blog...yg ada sepupu je, itu pun tak berupdate...huhu...

el said...

means mama + anak + bakal..sgt2 sporting lor...ssh nak dpt sekali gus..hehehehe

lagenda said...

Ok la tu mama. Musti bila taim ak mertua, menantu dan anak duduk sekali, dok pok pek citer psl koding ler, psl income nuffnang ler..psl mcmana nk buat banner la.. Hahahaha..

Melati Qistyna's Mummy said...

ok ape ma...hehehe. moh ajak papa skali :)

tu ada bakal dok drop komen kt n3 mama...hehehehe

MaMa AiNi said...

** onenanina..he2x..meriah ke?..

MaMa AiNi said...

** amyna..he2x..malu lah pulak bila org dah tahu..

MaMa AiNi said...

** JMR..entah anak sapa tah !!..ha2x..gambar cilok tu memang cantik !!..

MaMa AiNi said...

** Farah..dulu org tak tahu ok je..skrg ni malu pulak !!...malu nak komen kat entry ank + bakal..ha2x..

3DDiE® said...

mmg gempak r mama, ada family blogger...mama nk malu wat pe...okey apa

MaMa AiNi said...

**wahida..ha2x..ya ke?..

MaMa AiNi said...

** EL..tu la psl..dulu semua tak tahu,skrg semua dah tahu..malulah pulak nak drop komen kat entry ank ku + bakal.. !!ha2x..

MaMa AiNi said...

** lagenda..kah3x..tukar topik lain kot..nanti boring pulak..

MaMa AiNi said...

** melati qistyna..papa takde entry lagi !!....abby perasaan ek bakal drop komen !!..ha2x..

MaMa AiNi said...

** 3ddie..gempak ke?..he2x..rahsia ni baru terbuka..mama segan nak dropkan komen kat ank + bakal..ha2x..dulu rilex je sbb org tak tahu..

Belalang Hijau said...

ahaha ala biasa je mama...
belalang sendiri pun abg, kakak, spupu spapat semua ada blog. dah jd mcm trend pula ada blog nih :)

MaMa AiNi said...

** Belalang..wah2x..nampaknya keluarga kita ni adalah keluarga blogger !!..hikkk2x..

farah adila said...

tol tu mama...tk yah malu2...bangga tau..:)

♥Putri ilyanie♥ said...

wah.. ok la tu mama.. putri dgn adik putri yg sorg tu je blogger.. yg len xde pun..

MaMa AiNi said...

** farah..he2x..:)

MaMa AiNi said...

** Putri..he2x..:)

Run Away♥ said...

best tu....nak malu wat pe kan..kalau lew mak sy pandai main blog kan best...hek...;d

MaMa AiNi said...

** Run Away..he2x..apa kata syorkan kat mak buat satu entry..he2x..

kpah k-poh said...

3 org anak..bloggers juga...bakal menantu pun blogger jugak...dgn bakal besan pun chatting guna pesbuk jer....alangkah mudahnya dunia skrg ni..mama aini...

MaMa AiNi said...

** kpah k-poh..betul tu !!..ha2x..semakin mudah semua kerja..

KhaiRin said...

jgn lupa..jemput tauw!!!

MaMa AiNi said...

** Khairin ..he2x..insyaallah..