My Lovely Friends..

Tuesday, September 13, 2011

** HIDUP tak selalunya indah..

ASSALAMUALIKUM ..
salam syawal ke 15, buat semua...maaflah baru hari mama dapat update entry... `food poison`...melanda mama..hu2x..mama rasa ia disebabkan olih laksa yang mama makan kat rumah auntie !!.. org yang lemau mcm mama ni tak digalakan makan makanan yang masam2 !!..hu2x..orang lain semua ok kecuali mama..nak buat camne dah tekak ni teringin nak makan..hikk2x..tanggung jelah..amik kau satu hari merana !!.. ingatan buat semua berhati2 bila makan kat open house ek !!..mama yang berhati2 ni pun bolih terkena juga !!!...
sehari tak update entry rindu sesangat kat u all semua..ha2x..
sebenarnya mama rasa takut..kerana mama akan menjalani satu lagi ujian awal october ini..kata doc.ubat yang mama makan mengandungi steroid dan akan ada kesan... dah agak lama mama memakannya..hu2x..maaf lah mama asyik cerita pasal ni pulak kat u all semua..mama sebenarnya tak punya ramai kawan...
bila mama berhenti kerja ni under medical of board...mama cuba buat entry..hanya untuk suka2 !!!...disini mama temui kawan2 meskipun hanya dialam maya..tapi mama rasakan ia dekat dihati mama...sob2x..terima kasih semua sebab sudi berkawan dengan mama..


ha2x...bolih baca tak apa yang ditulis kan tu ?...saja tak nak bagi u all semua baca !!...



~~~~ ** HIDUP INI TAK SELALUNYA INDAH...sob2x..
DAN SECEBIS SENYUMAN ADALAH PENAWAR SEBUAH KELUKAAN....**

34 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

Allah tidak menguji hambaNya Lebih dr kemampuan.... Abby percaya mama kuat.... Take care ye Ma.....

miss wh0 said...

semoga cepat sembuh...mungkin perot mama xkuat nak mkn mcm2...saye pon mcm 2..xley men makan jek..kena kawal mkn....ok hope mama cepat sembuh..n jgn sedih2....smile always k..

chichi said...

semoga cepat sembuh...tu la kalau dah teringin..tak boleh dilarang..takot kempunan...hehehe

0nenanina Vanilla said...

miss who :ala pija ko bedal jugak banyak cili aq tgk..haha.. sedap je telan.. pasni kena kawal.

cian mama..banyakkan rehat k.. kawal cikit selera makan tu..petang ni nak p beraye.. cikgu masak laksa.nyum2..hope tak sakit perot..hihi

lagenda said...

mama kena kuatkan semangat ye ma. Kami yg slalu2 dtg sini akan sentiasa mendoakan kesihatan mama..

wahida said...

kesian mama...cepat baik yer...

saya kat sini sentiasa doakan mama berada dlm keadaan sihat selalu...bykkkan sabar ye mama...

Run Away♥ said...

semuga mama cepat sembuh ye..

KhaiRin said...

moga cpt sembuh nnt kita p raya lg ye sm2 ;-)

el said...

tu lah kdg2 benda yg xboleh nak je mkn kan mama...tp benda yg xboleh tul yg jd penyakit...
kalo boleh elakan lah mama..nak rs skit tu boleh ok..
take care ok

Teman Ku said...

semoga cepat sembuh.................semoga kesihatan selalu baik..xde sakit2

mummysyafie said...

kesian mama..hopefully mama cepat sihat yer. lenkali kena hati² amik menu mama..kena jaga kesihatan jugak.

ZairieHusin.com said...

moga cepat sembuh ye mama :)

Belalang Hijau said...

bnyk kan berdoa...isyallah semuanya baik2 saja :)

MaMa AiNi said...

** melati qistyna..abby thanks ya abby..mama akanbertahan, biarpun rapuh..hu2x..

MaMa AiNi said...

** miss who..thanks ya !!..u too :)

MaMa AiNi said...

** chichi..thanks ya chichi..

MaMa AiNi said...

** Onenanina..he2x..mama yg takleh makan makanan yg masam2 hu2x..org lain yg makan laksa tu ok je...he2x..maklumlah mama ni dah lemau..

MaMa AiNi said...

** lagenda...mahsuri thanks sbb sudi jadi kawan terbaik mama..hu2x..mama hargai kesudian u all semua berkawan dgn mama...

MaMa AiNi said...

** wahida ..thanks ya wahida..hu2x..

MaMa AiNi said...

** Run Away..thanks ya...:)

MaMa AiNi said...

** Khairin..thanks ya..he2x..bila kita nak gi beraya tu?..

MaMa AiNi said...

** El..thanks ya el..:)

MaMa AiNi said...

** Teman ku...thanks ya :)

MaMa AiNi said...

** mummysyafie..nor thanks ya..u too !!..semuga kesihatan nor dah bertambah baik..

MaMa AiNi said...

** zairie..Thanks ya..:)

MaMa AiNi said...

** Belalang..Thanks ya..:)

Ringgo said...

semoga mama A cepat sembuh kami doakan ..

MaMa AiNi said...

** Ringgo..terima kasih ya ringgo..

nazirah said...

sian mama.. tkpe2..
cci suke je kawan ngan mama..
walaupun kte belom penah
jmpe lagi kan.. insyaAllah
de mse t kte jmpe ye mama ;)

MaMa AiNi said...

** Nazirah ..cci, thanks..insyaallah kita jumpa nanti..muahhh2x..

SyuE said...

MAMA. i wish get well soon ya! mama kuat! ;)

MaMa AiNi said...

** syue...Thanks alot..

farah adila said...

moga mam cepat sembuh...farah doakan mama sihat2 selalu...:)

MaMa AiNi said...

** farah...thanks ya..