My Lovely Friends..

Wednesday, September 21, 2011

** SK-II @ CLINIQUE.. ;)

Assalamualaikum semua...hari ni mood mama terbang entah kemana?...ni baru terhengeh2 nak update entry...mungkin sebab banyak sangat berfikir tentang seseorang?..counselor tak bergajilah katakan !!...apapun rintangannya semuga dia tabah & kuat seperti mama..hu2x..

ni  teringat kelmarin mama ngan en.hb pergi ke `JUSCO BKT TINGGI KLANG`..puaslah merengek memujuk en.mama tu !!...ha2x... sila jangan muntah2 pulak ek !!..mama bukan shopping untuk mama sendiri tapi untuk `si gurl` tulah !!..susah jugak bila kulit kita sensitif ni...sebelum ni dia pakai CLINIQUE...tapi masalah kulit mukanya  tak juga selesai..akhirnya mama pun kejusco kerana nak belikan `sigurl` benda ni..


tara....SK-II.. siapa menggunakannya?..TAKDE OFFER PUN !!...hu2x..dua barang ni rm 558..



akhirnya 1 set CLINIQUE yang tak sesuai dengan muka `sigurl`..dihadiahkan kepada mama..muka mama ni pakai produk apapun semua sesuai !!.. ;)
mama harap SK-II ni sesuai ngan kulit muka `sigurl`...hu2x...kalau tak sesuai  jugak nampaknya mama punyalah tu !!.. ;)

24 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

sapa la si gurl tu, ehehehe.... abby pon nak jd sigurl lah :P

ma, kalau kulit muka yg boh ape saja pon xkesah lg la molek ma, jimatttt :)

wahida said...

mak aiii...mahalnya poduk ni mama...tak mampu saya...

el said...

pasni xde mslh dah dgn sentuhan SK2 ahaks
igtkan nak mtk lah mama barang2 muka tu..tp muka mama hentam ape pun sesuai..cancel terus miahahahaha

WuMing said...

Mahal wooo

syiela said...

wah mahalnya... pasni mesti selesai prob dgn sentuhan skII :)

*** nasib la kulit muka syiela ni tenyeh apa pun ok kecuali bedak sejuk mesti mengelupas

Belalang Hijau said...

hohoho boleh baca jer sebab x tau nak kata pa kat produk2 cengghitu :P

miss wh0 said...

amboi kemain lgi harge nyer mama....ermm lupa lah mama..ari 2 mw g klang tau ciap jejalan kan jj bukit tinggi 2...minggu lepas mw pegi..nak releast tnsion..kalau x boleh g lawat mama skali..tapi xpe len kali kalau mw pgi sane mw ckp kat mama okeh..hihi

lagenda said...

x mampu ler mokcik nak guna brand mahai2 gitu..:P

♥Putri ilyanie♥ said...

sk-11 mahalla.. putri mmpu gune olay je

Rtp Farra Arisha said...

it's quite expensive, tapi sgt berkesan and mujarab bukan? :)

KhaiRin said...

mahal nyer..sy hanya mampu tgk je

za said...

saya mampu bedak nyonya ajer...

MaMa AiNi said...

** melati qistyna..abby,ya kulit mama ni blh letak jenis apa2 pun...he2x tapi dpt free sigurl tu punya..(clinique) tu..mama sebat jugak..ha2x..

MaMa AiNi said...

** wahida..ni utk sigurl tu..kulit dia sensitif sgt !!..hu2x...kira papa ni terpaksa juga nak membelikannya..kulit mama apapun bolih..he2x..mahal ke murah..

MaMa AiNi said...

** El..ha2x..sian el..muka mama ni apa2pun bolih ..ya harap lepas ni dia akan ok..kalau tak ok jugak mama punyalah jawabnya..ha2x..

MaMa AiNi said...

** Wu MIng..kira dah terpaksa..ha2x...kulit sigurl ni sensitif..hu2x..mama apa2 produk pun ok je !!..

MaMa AiNi said...

** syiela..nak buat camne..kulit dia sensitif sgt lah syiela..kluit mama ni ok je..he2x..mahal ke murah ke..semua bolih je...

MaMa AiNi said...

** Belalang..he2x... :)

MaMa AiNi said...

** miss Who..kulit sigurl tu sensitif sgt..hu2x...apasal tak dtg rumah mama?..lenkali dtglah...dipersilakan..

MaMa AiNi said...

** lagenda..ha2x..h/p baru tu lagi mahal tau !!..:)

MaMa AiNi said...

** Putri..sbb kulit ank mama ni sensitif sesangat..hu2x..kira terpaksa membelinya..ha2x..

MaMa AiNi said...

** Rtp Fara..thanks ya !!..expensive tapi mujarab !!...he3x..

MaMa AiNi said...

** Khairin...terpaksa juga belikan...hu2x..kulit dier sensitif sgt2..mama harap lepas ni akan ok..

MaMa AiNi said...

** Za..kekeke..iyerlah tu !!.. keta za lagi mahal & canggih !!...